Wampirzyca praktycznie z wszystkim co powiedziałaś wyżej się zgodzę ale jednak nie ! ;x
owszem uważam że są PEWNE 15-16 latki które notorycznie przeklinają ale jednak czy myślisz że to całkowita wina wieku?
ja uważam wręcz przeciwnie to nie znalezy od wieku! bardziej od wychowania, znajomych, środowiska, i samooceny. Znalazabym wiele 'pań' notorycznie przeklinających [nawet tych z dobrych domów ; ) ] oraz gówniar próbujących za wszelką cene powiedzieć coś na k. ;x
/osobiście nie przeklinam. chyba że się ze złoszcze b. b. to mi się zdarzy
ale chyba nikt potykając się na chodniku nie mówi że denerwują go te nierówności spowodowane brakiem kompetecji polskiej drogówki, tylko proste k*** [bardzo obrazowy przykład ]
Staram się nie przeklinać a jak jestem zła to pod nosm coś tam warcze...
Nie lubię jak dziewczyna przeklina bo to kobiecie nie pasuje i denerwuje mnie jak jakaś małolata lat 14 idzie ulicą śle wiąchy co dwa kroki i myśli że juz jest dorosła:/
_________________ Tak naprawdę lubię obnażać myśli
Uwielbiam gdy patrzą na moje nagie -ja-
Imię: Anna
Wiek: 17 Dołączyła: 20 Cze 2007 Posty: 55 Skąd: Bóg wie gdzie :)
Wysłany: 2008-02-24, 14:56
przeklinam i co z tego.. każdy przeklina nawet ksiądz ( na naszej lekcji religii )
jak ktos chce to potrafi sie opanować zaś innym to zwisa i powiewa więc sie nie przejmuję takimi sprawami jak słownictwo
Proste słownictwo świadczy o tym że ten człowiek jest równie prosty, czyli głupi...
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Imię: Olga
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Maj 2006 Posty: 1237 Skąd: Sao Paulo
Wysłany: 2008-03-21, 03:15
Zgadzam sie z Mateuszem(klownem) dokladnie osoba uzywajaca duzo brzydkich slow poprostu ma ubogi zasob slownictwa i dlatego... nie ma jak ulozyc zdania i ubiera je w brzydkie slowa;)
Imię: Maciej
Wysłany: 2008-09-29, 15:45
A mi się wydaje, że laski przeklinają, bo brak im pewności siebie i myślą, że jak tak się zachowują to są cool. Ale na szczęście są też normalne dziewczyny.