chciałabym zauważyć, iż użyłam pewnego zabiegu, który zwie się ironią
Trudno odczuć w Twojej wypowiedz tą ironie
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Nie mam ograniczeń muzycznych.Bo wq swoim krótkim życiui nalezalam do wielu subkultur i troszke tej muzyi poznałam.Nadal uwielbiam poszczegolne piosenki zespolow, ktore sluchalam :)Teraz po prostu czesciej slucham HardStyle'u, Hardcore'uHouse, Trance
_________________ Uwodzi i porzuca...Kocha i nienawidzi...Aniołem i Diabłem w Sercu... nierozwikłana
Raissa coś mi się zdaje że trafiłaś na swojego ja cyniczna nie bywam tylko jestem cynikiem odkad skonczylam 12 lat
Oh, pardon, mój błąd, ja nie bywam cyniczna, ja jestem cyniczna Słonce, gdyby nie cynizm, to bym niczego w życiu nie osiągnęła
zapewne zginęłabym jako ofiara dresów z mej okolicy, którzy mnie nienawidzą, na szczęście jestem na tyle inteligentna, że mogę ich gnoić do woli, a oni nawet tego nie zauważą ;D gdyby się skapnęli, że jednak sobie z nich jaja robie, to bym źle skończyła
No, wszystkiego poza skrajnymi odmianami...
W każdym rodzaju muzyki można odnaleźć naprawdę ciekawe i miłe dla ucha utwory, wartościowy przekaz bądź melodyjność... W zależności od okazji, nastroju, potrzeby mogę wsłuchiwać się w jeden z gatunków muzyki bardziej lub mniej...
Imię: Jakub
Wysłany: 2007-03-21, 21:19
W zasadzie każdy gatunek po za hip hopem. Metal Gotyk Techno wszystko co się nawinie i wpadnie w ucho. Słucham na okrągło jak siedzę na kąpie to zawsze coś leci. W tej chwili leci Madonna. A wcześniej nazistowskie marsze wojskowe