Jesteś szalonaaaa...traaalalaalaa...
To disco polo jeszcze istnieje?Myślałam ze juz nie, nic w tv o tym nie słychać Kiedyś to chociaż leciało bodajze o 10.00 rano w neidziele "Disco relax"a teraz cisza Chociaż jakby mi na dyskotece puścili jakiś hicior typu "Jesteś szalona"czy "Bajabongo"to bym sobie potańczyła..a co Raz puścili nam dla jaj "mydełko fa"to wszyscy bisowali o jeszcze
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
heh, tam gdzie ja czasami chodzedo pubu tez mozna tanczyc i w niektoredni jaksa potancowki to nawet czasami puszcza jestes szalona i myelko fa i wszyscy tancza i spiewaja tylko nienabijajcie sie gdzie ja chodze bo to jest normalny pub gdzie na codzien leci rock i metal a w czasie potancowek normalna dyskotekowa musyka, zadziej techmno
_________________ Wszystko zawsze wraca do melodii... Ona jest czymś najbardziej miłym dla ucha...
no disco polo na polsat 2 cały czas leci :P hehe a disco polo to słucham kiedyś, właśnie w tedy kiedy był największy szał na to :) nie weim chyba z 10 alt miałem i pamiętam że z kumplem sie bawiliśmy i robiliśmy kocerty, uczyliśmy się utqworów na pamięć i śpiewaliśmy przed wyobrażoną p[ubliczności a : :D:D hahahah no zwała była
_________________ na impreze, do lasu do domu, na impreze tralala
www.swiru.end.pl <-- zapraszam :D