Co bardziej lubicie:
Dzień czy noc?
Poranek- wieczór?
Jaka jest Wasza ulubiona pora dnia i dlaczego
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Poranki zazwyczaj przesypiam. Lubie ogulne cały dzień, ale tak w szczegulnośc to wieczory miedzy godzinam 18.00-2.00. To są takie moje ulubione godziny. Wtedy najlepiej się czuję.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
ale tak w szczegulnośc to wieczory miedzy godzinam 18.00-2.00.
To są wieczory? Jak dla mnie godzina 24 to już noc
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
To są wieczory? Jak dla mnie godzina 24 to już noc
No tak 24 to już noc. W takim razie godziny wieczorno-nocne 18.00-2.00 Choć jakoś troche innaczej odczuwam godziny. Ja o 24 niemugłbym zasnąc. Traktuje to tak jak inni godzine 21. Ja mam godzny poranne wycięte bo śpie do południa. Za to potem pzredłużam se dzień o to co rano przespałem. Dla innych 12 to poludnie dla mnie to rano. Troche to dziwne
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Hehe...ja lubie najbardziej, zdecydowanie nocne godziny....dlaczego??...nie wiem, tak poprostu
Jasne Lubisz nocne godziny od tak sobie W takim razie po co to "Hehe"
Ja najbardziej lubie popołudnia i wieczory, bo wtedy człowiek jest w pełni zrelaksowany i wypoczęty. Rano zawsze jestem niewyspana, a wieczorem zmęczona
-------------
Ja najbardziej lubie popołudnia i wieczory, bo wtedy człowiek jest w pełni zrelaksowany i wypoczęty. Rano zawsze jestem niewyspana, a wieczorem zmęczona
Ależ ślicznie napisałam Lubie popołudnia i wczesne wieczory, żeby wszystko było jasne Zmeczona jestem pożnym wieczorem, po godz. 22
[ Dodano: Pon Cze 26, 2006 12:17 am ]
glenan napisał/a:
A lubie...a dlaczego to juz dobrze wiesz
No dobrze, ja wiem, ale reszta zgromadzonych tutaj pewnie nie Możesz im oszczędzić szczegołow
-------------
Dzień czy noc?
Poranek- wieczór?
Jaka jest Wasza ulubiona pora dnia i dlaczego
yyyy mi się wydaje że noc to pora doby a nie dnia
najbardziej lubię noc ale w dni powszednie nie mogę sobie pozwolić żeby nie pospać w nocy jednak jeśli nie muszę wcześnie wstawać korzystam z jej dobrodziejstw
dlatego lubię też wieczór.. bo zaczyna się noc ale bardziej podobają mi się wschody niż zachody słońca
_________________ bądź dla mnie nadzieją gdy się wykrwawię..
-------------
A ja lubie popoludnia do samej nocy tak do 2-3 w nocy najlpepiej sie wtedy czuje.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!