Wódka jakoś mi sie przepiła po ostatniej imprezie jakoś od tamtej pory jak juz to piwko, na wodke też przyjdzie czas juz niedługo
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Mi nie mineło dziwne ale nie bo jeszcze była ciepła jedna butelka ta ostatnia bleeeh.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Wiek: 18 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 325 Skąd: ByTuWziąśćNaPiwo
Wysłany: 2007-05-08, 17:17
Jeżeli już pije to najczęściej piwo.Jestem zbyt ekonomiczna zeby pić cokolwiek innego a jak w grę wchodzi wódka (baaaaardzo żadko) to jak zacznę to niestety nie mam hamulca.A potem wiadomo jak sie kończy.
_________________ idź z podniesioną głową wśród tych,którzy na kolanach
Zimne piwo nie jets złe, a wrecz dobre;p JAk mam ochte sie najebac to wszeliego rodzaju bełty zaczynajac od miód-lipa;p I od świeta wodka, ale oglnie nei pije duzo.