przyzwyczaic tak ale wytrzymuj te bole przez 2 dni
eeee tam wytrzymaloby sie jakby trzebabylo
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Imię: Jakub
Wysłany: 2007-03-24, 22:11
Najgorszy ból?? Wtedy jak spadłem ze schodów i wyłamałem kostkę a potem przez 5 km wracałem do domu. Do dziś mnie boli bez ustanku. Lekarz co pierdolił że mam chodzić o kulach ale mam go gdzieś. Wspominaliście grypę żołądkową owszem posiadałem takową którą zwalczyłem snem. Nie jadłem dzień przed bo wiedziałem że ją dostane i rzygałem raz potem zasnąłem i obudziłem się wieczorem już zdrowy całkiem, zjadłem schaboszczaka z kapustą i było git. Ciekawym bólem było też dostanie na gołe żebra mieczem od pijanego kumpla (koleś 2m w szerz i wzwyż chodzi na siłkę od 10 lat).
Imię: Piotr
Wysłany: 2007-03-26, 21:05
kurde tez tak chciał bym żeby głupia gorączka dawała mi spac
zazwyczaj mam 1 całą noc nieprzespaną chodź nawet głowa mnie nie boli i nic pozatym
ale mam takie ze np zasnę na 15 min i sie za chwilę budzę i tak przez całą noc
Nie lubię i nie lubiłem być chory chyba że chodziłem do szkoły to wten czas mówiłem ale chciał bym być chory a jak zachorowałem to klnołem na siebie ;D
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie