ból zęmba jak miałam jakies 8 lat myslałam ze to bedzie koniec jeszcze to był wieczór to dentysta zamknięty ryczałam cała noc:D poduszke az pogryzłam:p a na drugi dzien wiszczałam na cała przychodnie jak mi cos tam robiła babka:D
Każdy ból na dłuższą mete jest wyniszczajacy. przezyłam ich bardzo wiele w zyciu i fizycznych i psychicznych ale najgorszym przezyciem był poród który trwał kilkanascie godzin bez zadnego znieczulenia, to takie uczucie jakby Cie rozrywało dosłownie, jakby bomba wybuchła w Tobie, teraz został mi paniczny strach po tym jak to przeżyłam a dodam że tak naprawde w trakcie zabrakło mi sił zeby to przeżywac i wydawało mi sie ze juz moje zycie sie konczy. Dlatego wspaniale ze jeszcze podobno istnieja łagodne porody o ile mozna to nazwac łagodnym.
ból cierpienia.Bolace wyrywajace sie serce z klatki piersiowej.Taki bol niestety ostatnio ma miejsce u mnie.OKrutny.Bol poordowy to nic przy tym cierpieniu
tak bardzo to przezywasz ze po prostu nie widzisz poza tym innej rzeczywistosci, a da się wyjsc poza emocje i spojrzec na to co przezywac z góry tylko nie od razu , pewnie trzeba troche czasu az emocje opadną
To strasznie swiezy ból.Bol tracenia bliskiej ci osoby bo poprostu chce odejsc.Nie moge sobie z nim poradzic.ZApiera dech w piersiach.Nie sadzilam ze cialo moze tak cierpiec.Cale mnie boli jak tylko wszystko ozyje,jak sobie uswiadamiam co trace i ze nic nie moge zrobic!