Złamanie sobie czegokolwiek jest najgorsze, przynajmniej wedlug mnie:? Dwa razy mialam zlamaną tę samą noge i pamietam ze to nie bylo zbyt przyjemne. Bolało jak diabli
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
?! Czy to złamana noga !? Czy ból zęba ?! Jak myslicie co dla was bylo najgorsze ?!
Bol zęba jest zdecydowanie najgorszy . A od złamanej nogi zdecydowanie mocniej boli złamane żebro Podobno otwarte złamanie bolą paskudnie ale jeszce takowego nei miałem
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
nie ma nic gorszego...Miałem złamane żebro, pęknięte kolano , połamane ręce i nic tak nie bolało jak ząb.. ...
A najgorsze jest to że jeszce wtedy się wydaje jak by bylała cała szczęka i jeszce głowa i ucho jak se przypominam to aż mnie dreszcze przechodzą. Nawet nie wiedziałem że miałeś tyle żeczy połamanych. Żebra też bolą szczegulniejak cie ktoś kopie już w to złamane
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
nie no .. nogi nie zlamalam (ani zadnej innej czesci ciala).. za to mialam kiedys uporczywe .. (migrenowe) bole glowy i musze powiedziec ze jak boli glowa to juz na niczym nie mozna sie skupic i ogolnie jest okropnie..
_________________ ---=== No bo wiesz ze słońce z deszczem wywoluje tęcze ===---
Imię: Klaudia
Wysłany: 2006-01-11, 20:45
Nie miałam złamanej nogi ani zęby tez mnie nie bolą. Bóle miesiączkowe jakoś tez mnie omijają
Takze nie wiem chyba najbardziej boli mnie brzuch, jak się w ogóle ruszyc nie mogę, bo czuję bol od brzucha po całą klatkę piersiową i plecy. Podobno to woreczek żółciowy, a raczej kamienie w nim tak bolą :sad: Na szczęście zdarza mi się to rzadko.
zdecydowanie ból zęba. Mam złamane 3 zęby od udeżenia metalem i były wrażliwe na każdy dotyk i tęperature. mam też jednego zęba tak rozdupionego ze jak zacznie bolec nie pomagają tabletki
Zapalenie ucha. Matko boska. Człowiek nie wie, czy się kłaść czy wstać czy walić ręką w gwóźdź, żeby ręka bardziej bolała niż ucho i głowa chwilkę odpoczęła.
_________________ ***wir haben angst und sind allein gott weiss ich will kein engel sein***
"a jdnak tacy ludzie mieszkają obok nas. może i Ty przybijasz im piątke..." - otarod
najgorsza jest kolka nerkowa. Bez zastrzyku nie da rady przetrwac. NIestety przezylem to i wiem. potem tylko w szpitalu kilka dni pod kroplowka żeby wyplukac kamienie z nerek.
17 on Oi chyba mial nagorszy bol. Ja mialem tylko zlamany nadgarstek w 3 miejscach bolalo jak cholera, mialem jeszcze cos z klatka piersiowa po locie z gorki na ziemie i twardym ladowaniu, nie moglem oddychac a kazdy ruch sprawial mi bol masakra ale naszczescia po wizycie na pogotowiu i kilku dniach w luzku przestalo.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!