Wysłany: 2007-01-25, 07:54 Jakich kobiet się boicie?
Jest jakiś typ kobiety/dziwczyny, która wzbudza w Was lęk? Może jednak nie straszne Wam wyzwania?
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
ja się boje takich pań co tylko klną i chcą wszytkich bić i są nie dobre.. ale to niestety pytanie nie do mnie ! a to chyba pierwsze na które znam odpowiedź
ja się boje takich pań co tylko klną i chcą wszytkich bić i są nie dobre.. ale to niestety pytanie nie do mnie !
Do nas też może być!
Ja też sie boje takich kobiet... bo w ogóle kobiety to wredne, straszne i brutalne są!
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Goździkowa i pani Krystyna z gazowni
jakby nie patrzec, kobieta ktora ma tabliczkę z nazwiskiem zawieszoną na wewnętrznej stronie drzwi i wszystko wie najlepiej musi być przerażająca
_________________ pogodziłem się z życiem i już sie nie jestem gniweny ...
Potężnych i mówiących "zostaw k**** to moje ciastko"
kasia napisał/a:
takich pań co tylko klną
Tyle ze te co klna to bardziej wzbudzaja we mnie pożalowanie niż strach.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Ja tez uwazam ze jak kobieta/dziewczyna klnie to nie jest straszne tylko wrecz odpychajace tzn nie chodzi mi o to jak czasem powie jakies k*** bo cos sie stalo tylko jak co chwile uzywa bluzgow... A tak to nie lubie tez dziewczyn ktore pala tzn nie chcialbym np zeby moja dziewczyna palila a sam tez nie pale [tylko czasem zeby alko mocniej sieknol ]
_________________ "Tell me why are we, so blind to see
That the one's we hurt, are you and me..."
teraz duzo dziewczyn uzywa takich słow, bo mysla ze sa 'BIG' i co to one nie są, ale to wyglada strasznie jak kobieta przeklina.. Teraz czesto dziewczyny uzywaja kur... zamiast przecinka.. taka prawda..:)
_________________ "Chwytaj dzień, bo przecież nikt się nie dowie, jaką nam przyszłość zgotują bogowie..."