Wysłany: 2006-08-14, 16:16
muriel napisał/a:
ja pijam tylko Perełkę Mocną i zostałam skrzywdzona stwierdzeniem jednego z kolegów, ze piją ją tylko żule. pff!
Perełka is gut a nawet bardziej niż gut Tylko masz racje cieżko ją dostac
Osobiście jeśli mam wybór to kupuje Okocimia mocnego Uwielbiam ten smak Nie nawidze za to piw "wzmacnianych" spirytem. Typu maximator, van pur extra strong bo są obrzydliwe, no chyba ze na "sciupanie" to są ok Nie cierpie także Warki strong za jej słodki smak, Kiedyś dębowe było okorpne, teraz sie poprawilo, Dog in the fog smakuje jak siuski... to tak z grubsza A i Harnaś jest dobry jako ze z okocimia
Imię: Klaudia
Wysłany: 2006-08-14, 17:13
Romantyczny napisał/a:
Perełka is gut a nawet bardziej niż gut Tylko masz racje cieżko ją dostac
Na szczęscie ja nie mam problemu z jej zdobyciem, u mnie jest w kazdym sklepie, który sprzedaje piwo Ale jakby mogło byc inaczej?
Nie mam obeznania we wiekszosci piw, jestem wierna temu jednemu, czasami Lecha wypije.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
a w domowym zaciszu to najbardziej Karmi mi smakuje...
Bo Karmi to też piwo, jeśli ktoś ma wątpliwości
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]