Nie no Lopez bez przesady hehe az tak to tego nie odbieram no ale skoro kobieta sie wypowiada ze to moze rowniez im odpowiadac no to juz zmieniam troche podejscie
_________________ "Tell me why are we, so blind to see
That the one's we hurt, are you and me..."
Moim zdaniem to jesli kobieta robi loda facetowi to jest to jakies ponizanie jej nie wiem czemu tak to odczuwam ale jakos tak to do mnie przemawia wiec zgadzam sie z przedmowca ze jesli mi zalezy na kobiecie lub ja szanuje to nie chcialbym zeby robila mi ona loda, a raczej chyba zadko sie zdarzaja kobiety ktore chca to zrobic bo lubia. Ale np robienie minetki to jest i dla dziewczyny mile i facetom sie podoba ale to juz rozmowa na inny temat
Bo to przede wszystkim nie jest "robienie loda" tylko całowanie penisa lub dotykanie go w nietypowy sposób A "robienie loda" byle komu i byle gdzie to faktycznie poniżenie....
A jakie to uczucie? No cóż... zależy od sprawności i od doświadczenia Twojego i jej Dla mnie na przykład nie jest to ulubiona pieszczota.
Pozdrawiam.
_________________ Quod medicina aliis, aliis est acre venenum.
Ja powiem tak jest fajnie jak mi klijentka robila loda to czułem sie jak w niebie I wcale nie jest to ponizenie kobiety a szczególnie jak robi to własna żona