Imię: Jakub
Wysłany: 2007-04-28, 18:53 Kapuś w klasie
U was w klasie też tak jest że zawsze się znajdzie ktoś kto coś komuś wykapuje?? Tak samo jest z różnymi prywatnymi sprawami miedzy osobami z klasy. Nie mam pojęcia ale wszystko co powiem w tajemnicy do kogokolwiek w ciągu kilku dni jest ogłoszone całej klasie. Nie da się nic utrzymać w tajemnicy. Po klasie chodzą teksty rozmów na gg (moich, prywatnych) zdjęcia różne głównie upokarzające. Cała klasa wie wszystko o wszystkim. Wnerwia mnie to. Macie też tak czy to osobliwy przypadek. Musze uważać co pisze bo już pełno wydruków z tej strony łazi po klasie.
Ostatnio zmieniony przez Jacobs 2007-04-28, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
ojej.. to troche przerabane ... Kazdy potrzebuje troche prywatnosci.. Ja w klasie jakos nie przywiazuje sie do wszystkich.. Utrzymuje kontakty byle zyc z nimi w zgodzie . Oczywiscie zdarzaja sie osoby z ktorymi sie zaprzyjaznie. (chyba odbiegam od tematu ). Jestem teraz w nowej klasie i zaufalam pewnej osobie.. a tydzien pozniej wiedzieli o tym wszyscy moi znajomi.. I tak jest zawsze . Wiec duzo rzeczy zostawiam dla siebie. Kazdy o kazdym wie duzo. Ale nie ma takiej przesady jak u Ciebie... wspolczuje
Imię: Jakub
Wysłany: 2007-05-01, 11:55
No i to mnie martwi. Cokolwiek napisze albo powiem wraca do mnie na papierze albo nagrane. Jestem jakby jakąś sensacją klasowa. Z resztą nie tylko ja. Więcej osób tak ma u mnie w klasie.