Imię: Piotr
Wysłany: 2005-06-18, 10:59
a ja własnie chce poogladać go nie ze wzgledu na gre aktrów tylko na historie Papierza przed pontyfikatem
miałem takie samo odczucie z filmem "pasja" bo jakos mnie odpychalo od tego filmu i do tej pory niepoogladalem
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
Jeśli chodzi o pasję sądzę ze nie masz czego załować..podejrzewam ze nie bedzie też czego załować jeśli nie obejrzy się tego filmu.Szkoda ze nie zrobią takiej "historii"z pozlepianych nagrań prawdziwego papieża:)
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
hm.. osobiście uważam, ze pasja to był bardzo dobry film, oglądalem go 2 razy i nie żałuję że obejrzałem, a co do karola, to z chęcią wybiorę się do kina na ten film, ale jakoś nie mam czasu narazie nom ale mam nadzieje, ze te 2 godziny znajdę któregoś dnia
_________________ na impreze, do lasu do domu, na impreze tralala
www.swiru.end.pl <-- zapraszam :D
kumpela zalatwila mi tanszy bilet wiec sie przejde ale jakos nie mam pilnej potrzeby ogladania tego filmu... tak jak Wampirzyca powiedziala, dziwnie ogladaloby mi sie twarz nie-Jana PawlaII...
a pasji do dzis nie ogladalam...
_________________ Wszystko zawsze wraca do melodii... Ona jest czymś najbardziej miłym dla ucha...
Imię: Piotr
Wysłany: 2005-06-26, 15:22
dziś widziałem ten film i w pierwszej czesci jest bardziej zwrucona uwaga na historie polski(co polecam) a w drugiej juz bardziej na zycie papieża w kapłaństwie i komune . Najlepsze zakończenie dreszcze po mnie przeszły ale niezdradze jak go zmontowali poogladacie zobaczycie
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie