niecale 2 tygodnie :D:D:D:D:D:D:D:D star wars rlz :D:D:D:D:D:D:D:D mam tylko nadzieje ze w moim kinie bedzie premiera w ten sam dzien... bo dzwonilam a oni jeszcze takich informacji nie maja... a nie chce jechc gdzies daleko bo aktualnie wydalam wszystka kase a jeszcze na koncert musze miec...
_________________ Wszystko zawsze wraca do melodii... Ona jest czymś najbardziej miłym dla ucha...
buehehehe a ja mam juz bilet na SW D:D:D:D:D nie wiem tylko jak w czwartek pojde do szkoly po film leci w nocy ze sr na czw o 00:01 :P:P
[ Dodano: 2005-05-19, 15:48 ]
idzcie na gwiezdne wojny :D:D:D:D mocno polecam :D:D:D film po prostu idealny genialny no nie do opisania :D:D:D:D:D:D balam sie ze zasne a tu niespodzianka - takie emocje zae nawet po kinie nie zasnelam(zasnelam dopiero o 4:40! i rano wstalam wypoczeta!)
_________________ Wszystko zawsze wraca do melodii... Ona jest czymś najbardziej miłym dla ucha...
blee...tylko nie gwiezdne wojny blagam czy nie mogliby nakrecic czegos nowego tylko ciagle jakies kontynuacje ktore staja sie bardzo ale to bardzo nudne
hmmm a co wy wiecie o Gwiezdynch wojnach??Zwłaszcza Wampirzyca ktora ma zero pojecia o GWIEZDNYCH WOJNACH a sie wypowiada. :570: :570: :570: zuber pozdrawia
hmmm a co wy wiecie o Gwiezdynch wojnach??Zwłaszcza Wampirzyca ktora ma zero pojecia o GWIEZDNYCH WOJNACH a sie wypowiada.
Oglądałam pierwszą częśc gwiezdnych wojen więc jakieś pojęcie o tym mam-reszty części nie oglądałam bo nie chciałam oglądać.Nie podoba mi sie ten rodzaj filmów.Wolę coś mniej bajkowego.Te wszystkie swiecące miecze i cała reszta wydaje mi sie po prsotu bajką dla dorosłych.
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...