Mi to obojętne. Ale niektore brzuszki czy owłosione klatki wyglądaja bossko:)
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
[quote="otarod"]nie to zależy n ja mam slaby zarost i nie mam wlosków na klacie n Natalka to nie jest tak n[/quo
no to sie szybko dowiedzialam:P :grin: no ale lepiej późno niż wcale:)to w kazdym razie ja szukam nie owlosionego nadmiernie:)
nie posiadam dylematow na tle owlosienia u facetow, a jak jest owlosiony to przynajmniej wiadomo, ze posiada spore ilosci testosteronu. zreszta nie wyobrazam sobie tez gonic z maszynka za mezczyna i kazac mu sie golic, bo mam takie "widzimisie", ani robic wykladow o wyzszosci gladkiej klaty. litosci
cóż... jak facet jest zarośniety ja dżungla to też nie jest fajnie... no ale jeżeli reszta by mi w nim nie przeszkadzała, to chyba warto przymknąć na to oko