karramba napisał/a:
Jeśli chodzi o chłopaków którzy lecą na kase u panny to są oni dla mnie jeszcze większym zerem niż dziewczyny lecące na kase.
Dlaczego?
Dobre pytanie, jak sie nad tym zastanowilem to uwazam ze nei ma roznicy czy chlopak czy dziewczyna leci na kase oboje to takie same zera
karramba napisał/a:
No a jak jest jakaś bardzo ładna dziewczyna no to oczywiste że nie bedzie chciała mieszkac w baraku i jeździć polonezem!!
Czyli jak dziewczyna jest ładna, to broń Boże nie może zakochać się z biedniejszym chłopaku?
Pewnie ze moze, ale czy chce??
no niestety taki już jest świat.. że te piekniejsze sie trzymają się pieknych i bogatych, a ci biedniejsi muszą sie zadowolic gorszymi
Kolejny stereotyp
ath4r napisał/a:
ofkors są wyjątki np piękna mendii right ?
Przestań! ! !
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Wiek: 21 Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 369 Skąd: Łomża / Warszawa
Wysłany: 2006-08-31, 21:02
mendii napisał/a:
Kolejny stereotyp
oj ale taka jest prawda.. brzydki mały chłopczyk nie ma raczej szans w realnym świecie u pięknej ślicznej dziewczyny na którą lecą wszyscy faceci ofkors są wyjątki ( ) ale tak zwykle jest
oj ale taka jest prawda.. brzydki mały chłopczyk nie ma raczej szans w realnym świecie u pięknej ślicznej dziewczyny na którą lecą wszyscy faceci ofkors są wyjątki ( ) ale tak zwykle jest
Bo zazwyczaj ten co się uważa za małego brzydkiego chłopczyka nawet niepróbuje swoich sił u takich dziewczyn
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Nie próbuje bo NIE MA SZANS . I to nei stereotyp bo mi sie wydaje, że od tego nie ma wyjątków . Nie walić mi tu takich ściem że jakiś niemrawy chuderlak może poderwać super laske bo pekne ze śmiechu
Są kabitki lecące na kasę, są też 'te normalne', 'fifty-fifty'.
Te "lecące na kase" są zazwyczaj wymalowanymi lalusiami z nocnych klubów. Przepraszam, że tam mówię, kogoś może to urazić, ale w końcu mamy demokrację i wolność poglądów. Więc mam pełne prawo tak mówić, wyrażam swoją opinię
Dobra, więcej nie piszę, bo mnie jeszcze zbanujecie xD
Wiek: 20 Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 18 Skąd: że znowu?
Wysłany: 2006-09-01, 12:31
Jest wiele kobiet które leca na kase i jest tez wielu mezczyzn którzy kierują sie takimi kryteriami w wyborze partnera. Na szczęscie są jeszcze i kobiety i mężczyźni którzy kierują się czymś więcej. Nie powinno sie kierować stereotypami,bo one nigdy nie dotyczą wszystkich,tylko część danej grupy.
Nie powinno sie kierowac stereotypami ale tak juz jest ulozony swiat ze piekna dziewczyna leci na pieknego kolesia z kasa a nie na jakiegos chuderlaka z pryszczami ktory nie ma kasy. Takie juz sa co niektore kobiety i tego nie da sie zmienic.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Wiek: 21 Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 369 Skąd: Łomża / Warszawa
Wysłany: 2006-09-01, 21:05
Lukrecja napisał/a:
Te "lecące na kase" są zazwyczaj wymalowanymi lalusiami z nocnych klubów.
no wlasnie o to mi chodzi. Taki ktorego np nie kręcą takie klimaty raczej nie ma szans u takiej..
klown szyderca napisał/a:
ale tak juz jest ulozony swiat ze piekna dziewczyna leci na pieknego kolesia z kasa a nie na jakiegos chuderlaka z pryszczami ktory nie ma kasy.
wlasnie
karramba napisał/a:
Nie próbuje bo NIE MA SZANS . I to nei stereotyp bo mi sie wydaje, że od tego nie ma wyjątków . Nie walić mi tu takich ściem że jakiś niemrawy chuderlak może poderwać super laske bo pekne ze śmiechu
dokładnie.. jak taka dziewczyna, ktora ma tone znajomych, jest znana we wszystkich klubach, nagle sie pokaze z jakims małym brzydalem, mimo tego ze kocha jego za charakter, to by wygladali raczej śmiesznie.. i napewno taki zwiazek by nie przetrwał.. no chyba ze faktycznie ta dziewczyna okazałaby sie normalna, i poprostu olała tych znajomych, którzy by nie akceptowali jej związku.. przykre ale prawdziwe..