Wiek: 21 Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 369 Skąd: Łomża / Warszawa
Wysłany: 2006-09-01, 21:53
RaFeN napisał/a:
A ja ci mówie że istnieje taka możliwość:) Nie wszystkie ladne dziewczyny leca na pieniadze. Na kase lecą tylko zwykle puste lalunie.
juz napisalem w swoim poscie co o tym sadze. To juz zalezy od tej dziewczyny. Jesli jest taka ze bardziej zalezy jej na znajomosciach, znajomych i reputacji, to z taka nie ma szans. A jesli jesli normalna i wybierze milosc a nie znajomych.. cóż.. długo takiej szukac
Właśnie mi sie przypomniała taka moja koleżanka z liceum (na prawde fajna . Zobaczyłem ją niedawno w klubie i była z jakimś chuderlawym okularnikiem z urokiem grabarza. Od razu chciałem zapytać co to za wapniak ją podrywa (dobrze ze tego nei zrobiłem), potem dowiedziałem się ze ona z nim chodzi jakieś 3 miesiące .
hmmm , raczej nie tylko że zazwyczaj jak facet jest bogaty to zadbany i przystojny
Hmm myślę że zadbany może być każdy tylko musi chcieć. A co do tego to wydaje mi się że to czy ktoś jest przystojny czy nie nie ma nic wspólnego z pieniędzmi. To jest tak jakby się powiedziało że jak bogoata dziewczyna to i ładna. Bzdura.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
hmmm , a nie jest tak że jak bogata to ładna .......... zazwyczaj tak jest (bo może chodzić do kosmetyczki drogiego fryzera itd.idp.- stać ją najlepsze kosmetyki a jak wiadomo kosmetyki wygląd poprawiają )
_________________ Gdzie jest ta siła i skąd ją brać...skąd tyle wiary by mocno stać
uhhh,napisałam że dziewczyny jak są bogate to stać je na kosmetyki i mogą bardziej dbać o wygląd to też odnosi sie do facetów ale nie o to mi chodziło
dam przykład
na którą z dziewczyn zwrócił byś większą uwage :
a) średnio ładna i bardzo zadbna
czy
b) bardzo ładna i wogóle nie zadbana
Hm... wytłumacz prosze, co masz na mysli mówiąc, że ktos jest zadbany
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]