operacyjnie?? łał. ale jak to "wbił jej sie w ucho"? co najwyzej chyba mógł sie wrosnąc, ale u mnie nie ma takiej możliwości
Nie zagłębiałam się w ten temat, a wynurzenia mojej koleżanki są raczej mało spójne, ale na pewno wiem, że musiała jakoś operacyjnie tego wkręta ze srodka ucha wyciągnąć.
RaFeN napisał/a:
A wygodnie Ci się śpi?
Mi sie nawet w dwoch niewygodnie śpi!
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
moim zdaniem:
kolczyki u dziewczyny:
-w uszach ( sama posiadam dwa ) ale powyżej 5 w jednym uchu i wkładaniu wszystkich naraz nie podoba mi się ;)
-w pępku ( nie posiadam) osobiście moim zdaniem owa 'moda' szybko przeminie jednak dziurka zostanie na dłuższą chwile... a irytują mnie panie z dzidziusiem i dwoma wielkimi dziurami.. dlatego sama sobie przebić nie dam :D mały wkręt u kogoś o płaskim brzuszku i opaleniźnie rozumiem, a białe sadełko i wiszący 'po kolana' kolczyk jak dla mnie odpada ;)
-język ponoć boli, ale chyba własnie dlatego że wymaga poświęcenia jest w nim coś fajnego :) osobiście kolczyka nie mam chociaż myśle nad nim w przyszłości.. jednakże to również mała 'kuleczka' nic innego
-w brwi: niie każdy typ urody wygląda w nim korzystnie. sama. kasia yyy nie. ale podobać mi się podoba!
-broda:ajnie lecz trochu mało orgialnie... czasem trzeba postawić na swoje osobiste gusto a nie na coś co ma 8476857867 osób. kiedyś myślałam nad rozpatrzeniem owego miejsca na kolczyka jednakże w tej chwili zmieniłam zdaniem nie tylko dlatego że chodzę do takiej a nie innej szkoły.
-inne miejsca sux;x
chłopcy:
kolczyki w uchu: owszem jeżeli to nie kolucho na byka ale diamentowe ćwieki
język: hmmm nie mam zdania.
brew: zależy jak u kogo :) chociaż dla mnie mmm;)
w uszach ( sama posiadam dwa ) ale powyżej 5 w jednym uchu i wkładaniu wszystkich naraz nie podoba mi się
Mi się nie podoba powyżej dwóch w jednym uchu
kasia napisał/a:
w pępku ( nie posiadam) osobiście moim zdaniem owa 'moda' szybko przeminie
To już nie jest modne!
kasia napisał/a:
wiszący 'po kolana' kolczyk jak dla mnie odpada
Okropne, nieestetyczne i ogolnie fuuj
kasia napisał/a:
kolczyki w uchu: owszem jeżeli to nie kolucho na byka ale diamentowe ćwieki
Nie nie nie Chlopak z kolczykiem w uchu wygląda bardzo zniewieściale
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Wiek: 18 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 325 Skąd: ByTuWziąśćNaPiwo
Wysłany: 2007-04-18, 14:59
Też przed przkłóciem jak widziałam fotki powikłań to wątpiłam,ale jak robisz w salonie to noł problem wystarczy dobrać odpowiednią długość kolczyka i dbać o niego podczas gojenia (płukać szałwią).
Dzisiaj chyba idę z drugim sutkiem
_________________ idź z podniesioną głową wśród tych,którzy na kolanach
szałwią albo solą fizjologiczną
ja nie plukałam na początku bo zapomniałam
później troche
ale i tak mi sie ładnie zagoił
w sumie nie boli tylko trudno się cokolwiek robi jak jest spuchnięty
(mówienie, jedzenie, całowanie)
po kilku dniach się przyzwyczajasz
Chcialem industriala w uchu i kolca w brwi, ale bardzo nieporeczne to rzeczy w niektorych sytuacjach, wiec jednak wole kloc sie igla w posladek co dwa dni.