Posiadacie jakieś kolczyki?Jeśli tak to gdzie?Co myślicie o modzie na kolczykowanie swojego ciała np. w nosie,brwi czy pępku?Podoba wam się ta moda?Czy dodaje ona urody czy raczej wyglada się przez to brzydko?
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
a ja uwazam ze małe błyszczące caceńko w ciekawym i rozsądnym miejscu wygląda ciekawiwie Sama mam zamiar zrobić sobie kolczyka w nosie albo w pępku....ale poczekam do wakacji, zeby uniknąc kazań w sql to chyba jeden z głownych problemow
A ja mam w pępku no i w uszach i mi sie podoba.Więcej robić nie mam zamairu,ale nawet mi sie podoba w nosie kolczyk.W innych miejscach już nie.I nie mam nic pzreciwko zeby facet miał kółeczko w uchu
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
koleczka w uchu u dziewczyn wygladaja obrzydliwie - u chlopakow niektorych mi sie podobaja
w jezyku jest ok
brwi jak najbardziej
wargi zalezy
czesci intymne sux :\
_________________ Wszystko zawsze wraca do melodii... Ona jest czymś najbardziej miłym dla ucha...
Wiek: 18 Dołączyła: 10 Mar 2005 Posty: 260 Skąd: z nikąd..
Wysłany: 2005-04-27, 09:54
Ja mam trzy dziurki w lewym uchu. Popobają mi sie kolczyki w w pepnu i na jęzayku w innych miejscach nie. Chciałabym sobie zrobic w jezyku ale słyszłąm ze to strasznie boli więc wole nie ryzykowac...
Wysłany: 2005-05-06, 22:44
mialem kiedys kolczyk w uchu(3 lata temu)!!!do dzisiaj mam dziurke!!!nie posiadam juz kolczyka w uchu bo pomyslalem sobie jak bede wygladal w przyszlosci z kolczykiem w uchu!!!