Imię: Piotr
Wysłany: 2006-12-23, 19:08
biały trzeba czesto malowac nieprzepadam za tym kolorem w pokojach nie tyle ze to brzydko wyglada tylko ze wyglada to przyjemnie przez kilka dni kolory najpierw zółkną później czarnieja a później wymalować znowu na biało to jest kolejna męczarnia nie siada ładnie na dwa razy tylko trzeba sie meczyc około 3
ale biały to nic ja aktualnie maluje domek gdzie kazda siana inny kolor a nie zeby było tylko jakies odzcienie jednego koloru tam sa kolory niebieski zielony biały zółty brakuje mi czerwieni i do tego to tak ch wyglada wazne ze klientowi sie podoba
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
ja mam niebieskie ściany fajnie sie komponują z ciepłym odcieniem mebli (to chyba olcha, nie znam się zbytnio xD)
nie jest zamulasty jak zielony i nie rozkojarza jak czerwony xD
wprowadza miły nastrój. mnie się bardzo podoba!
óż to tez kolor czemu osoby słuchające metalu i rocka go nienawidzą ?
heh...slucham i metalu i rock'a i mam...rozowe sciany w pokoju:P
masakra! tak ogolnie to nie lubie tego koloru, budzi we mnie agresje! ale przyznam ze niektore odcienie sa nice;)
a co do koloru moich scian, mialy byc fioletowe! ale matka mi dodala za malo fioletowego pigmentu i oto mam ci ja rozowe sciany;(
chociaz wole mowic o nich wrzosowe
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!