Ja za jakiś czas w końcu zrywam niewyjściowe tapety i będę malował pokój ale jeszcze nie wiem na jaki kolor miałem pomysł żeby pomalować go na czarno a moja koleżanka zrobi białe rysunki na ścianach i suficie Albo jakiś jasny kolor i z czarnymi rysunkami jak narazie się zastanawiam hehe wiem jedno rysunki na pewno będą
_________________ "Tell me why are we, so blind to see
That the one's we hurt, are you and me..."
Moje królestwo (troche zamazane ale ręce mi się trzęsą )
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Ostatnio zmieniony przez klown szyderca 2007-09-04, 16:28, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
moj pokoj jest poprostu jednym słowem dyskoteką:D(dlatego ze ma wymalowane światła dyskotekowe) a drugi morzem (fale i te klimaty) postaram sie kiedy zazucic fotencje;)