Teraz pomarańczowo- łososiowy. Taki jakiś dziwaczny
Cytat:
jaki kolor pokoju mi polecacie
Ja proponuje zielony. Uspokaja i wycisza
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
Imię: Olga
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Maj 2006 Posty: 1237 Skąd: Sao Paulo
Wysłany: 2006-07-24, 16:03
ja tez polecam zioelony mam sciany zioelone sufit biały i meble drewniane myslałam na poczatku ze bedzie tragicznie ale bardzo mi sie podoba wiec polecam:)
kiedys chciałam sobie pomalowac pokój na czarno, ale na szczescie przeszlo mi
Hyhy... dobrze, że Ci przeszło
-------------
Imię: Klaudia
Wysłany: 2006-07-25, 09:37
Lyner napisał/a:
muriel napisał/a:
kiedys chciałam sobie pomalowac pokój na czarno, ale na szczescie przeszlo mi
buu.. świetnie wyglądają tylko odpowiednio skomponowne z resztą
no właśnie, tyle ze ja mam mały pokój i jasne meble. teraz mając kolor morelowy na ścianach, to jest taki klimat bardzo ciepły. jak jeszcze świeci słońce to normalnie Afryka
_________________ "Wszyscy jesteśmy dziećmi Jah "
Ostatnio zmieniony przez muriel 2006-07-25, 12:29, w całości zmieniany 1 raz