Może nie obrzydzają ale są co najmniej śmieszne idzie sobie taka lalka barbie wymalowana na różowo usta świecą się na pół kilometra do tego różowa bluzeczka, różowa torebeczka i kręcą tyłkiem hahaha śmieszne i wcale nie fajne.
no dokładnie jeszcze jak taka beszczelna blondynka to tak sie to ładnie zgrywa:P
no dokładnie jeszcze jak taka beszczelna blondynka to tak sie to ładnie zgrywa:P
No właśnie zapomniałem dodać że blondynka bo tylko takie widuje ubrane i umalowane w tym stylu (jeśli można nazwać to stylem).
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
ja osobiście rózu nie lubię, nie znoszę i nie cierpię
no cóż, ale niektórzy (a raczej niektóre) wręcz przeciwnie
różowe mogę mieć ewentualnie gacie xD
co do makijażu to podkreślam oczy tylko czarną kredką i tuszem, żadnych cieni, fluidów i błyszczyków
To jest jak najbardziej dobre różowe stringi itp są faaajne
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
a co do różu
to ja nienawidzę różowej szminki..
hmm jakby to wyjaśnić takiej pudrowo-różowej w której usta panienki wyglądają bynajmniej źle..
o boszz. chyba nic nie wkurza mnie bardziej w makijażu :x
każdy inny kolor czy smerfowy niebieski na powiekach czy filoetowo- buraczkowy na policzkach nie drażni mnie jak szminka a'la pudrowy róż !
Najczęściej brąz...uwielbiam żółte cienie, turkus, mix, złote, perłowe, stalowe, pomarańczowe, fioletowe... zależy od mojego nastroju i nastawienia do świata jak wstaje rano czarna mascara... blyszczyk.... cielisty, bezbarwny lub z polyskiem lososiowym. Roze do mnie nie pasuja...i chwala Bogu
_________________ Uwodzi i porzuca...Kocha i nienawidzi...Aniołem i Diabłem w Sercu... nierozwikłana
pudrowy róż do nikogo nie pasuje..
ale mi nie chodzi o róż róż.
chociaż różowych szminek nie lubie, ale niektorym jest w nich do twarzy
za to pudrowy róż bleee.
za to pudrowy róż bleee.
Co ty pierdzielisz ? o_O
_________________ Uwodzi i porzuca...Kocha i nienawidzi...Aniołem i Diabłem w Sercu... nierozwikłana
Cytat:
za to pudrowy róż bleee.