Wysłany: 2005-05-06, 21:21
najczesciej uzywam rozowego koloru lakieru do paznokci,i brazowy podcien na powieki!!!hehe _Zuber to temat dla kobiet.Prosze nie robić sobie jaj;)Pozdrawiam.Wampi;)
cienie to zalezy, czesto maluje szarym kolorem ( srebrnym, lub z polyskiem szaro-zlotym) .. pod lukiem brwi to bialo- perlowy kolorek
a co do paznokci to zalezy od mojego nastroju i ubioru jak sie wybieram na jakas imprezke (itd) to robie sobie french manicure .. czesto maluje na bezbarwny i lekki rozowy wyglada super heh
kiedys zaszalalam i pomalowalam sobie paznokcie na czerwono, kolezanki mnie krytykowaly ale jaak to dzialo na chlopakow kazdy pochlebial moje paznokcie
kiedys zaszalalam i pomalowalam sobie paznokcie na czerwono, kolezanki mnie krytykowaly ale jaak to dzialo na chlopakow kazdy pochlebial moje paznokcie
No ja też czasami maluję na czerwono paznokcie,ale na taka ciemną czerwień Fajnei tow yglada i się ogólnie podoba.Lakierów do paznokci używam różnych zwykle pod kolor bluzki.
Cieni nie używam w ogóle,tylko czarnej konturówki
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
Zazwyczaj mam naturalny makijaz. Cienie do oczu to jasny róz,brąz,lososiowy..,
Czesto uzywam czarnej konturówki do oczu.paznokcie maluje jesli ide na impreze tak to tylko lakier bezbarwny(nie chce mi sie malowac:P)a usta to blyszczyk:)
Przede wszystkim dookola oczu czarna konturowka czasami jakis lekki perlowy cien a paznokcie to zalezy od nastroju i okazji choc je mam pomalowane zawsze
Imię: Klaudia
Wysłany: 2005-08-18, 11:36
Oczy to zwykle czarną kredką, czasami białą, ciemno brązowy cień do powiek, no i czarny tusz do rzęs. Usta przeważnie bezbarwnym błyszczykiem. Paznokcie albo bezbarwne, albo takim lekkim różem jak do franuskiego. Nienawidze perłowych lakierów do paznokci :x
_________________ ..Bywa tak że sie dołuję,wtedy nikt nie wiem co czuję, nad słowami nie panuje i nikogo nie szanuję,robię to często choć potem żałuję..!!
zawsze sie zastanawialem dlaczego kobiety malują sobie powieki. Po co to robicie ?
Nie maluję powiek, ale przyznam, że czasem obserwuję kobiety, ktorym bardzo pasuje kolor i umiejętnie go nakładają. To tylko kwestia gustu a i on się zmienia
Imię: Klaudia
Wysłany: 2006-01-30, 11:12
otarod napisał/a:
zawsze sie zastanawialem dlaczego kobiety malują sobie powieki. Po co to robicie ?
Hehe ja to bardzo rzadko maluję powieki, zazwyczaj brązowym cieniem przy zewnętrznej stronie powiek. A po co kobiety tak w ogóle malują powieki? Chyba po to, aby zwrócic uwagę na swoje oczy
Bo oczy są ważne, to niby dusza człowieka. A duże oczy to pewno są ważniejsze
Prawde mówiąc mamuśka nie zabraniała mi się malować. Przyszłam, mając pewno z 17 lat, na spotkanie z chłopakiem. Wymalowana, a jakże, powieki na silny, zielony kolor. Czekam na reakcję zachwytu, a on powiedział: O Jezu No w pięty mi poszło