Imię: Jakub
Wysłany: 2007-03-25, 20:35
Ja mam zawsze bilet ale już mnie raz złapał. Nie wypisał mi nic bo powiedziałem mu że muszę poszukać w plecaku. 20 metrów dalej był mój przystanek i powiedziałem sajonara i se wyszedłem. Nie pogardziłbym zawodem kanara na chwile obecną bo przydało by się dorobić.
Ja notorycznie poruszam sie komunikacja miejska bez biletu heh zlapali mnie jakies 6 razy ani raz jeszcze nie placilem, pare razy sie wywinelem raz jechalem z kumplem i on nie mial to zajeli sie nim ja ich zagadalem wysiadlem z autobusu i looz hehe a raz zrobilem im z muzgu siano i tez sie biedaki niepolapali i wysiadlem a obecnie jezdze na miesiecznym na 1 linie ale jezdze i tak wszystkimi liniami
_________________ "Tell me why are we, so blind to see
That the one's we hurt, are you and me..."
nie lubie spotykac kanarow.. i na szczescie widuje ich rzadko. sa wredni i za nimi nie przepadam xD... NIGDY nie chcialabym byc kanarem xD.. dajcie spokoj xD..
hmm.. chyba nigdy nie jechalam na gape .. moze z raz sei zdarzylo ale pewnie dlatego, ze zapomnialam. zawsze mam miecha za bardzo stresujace dla mnie.. a po co placic kare
bilet mam caly czas przy sobie. zreszta ryzyko jazdy na gape jest zbyt duze na trasie, ktora uczeszczam. co 3cia przejazdzka to kontrole.. a w wielu autobusach jest juz tak, ze trzeba pokazac bilet przy wsiadaniu, albo go zakupic jesli sie jeszcze takowego nie posiada
ja biletu nie posiadam, nigdy
czasami mam do szkoły miesięczny jak mi się przypomni
a tak na gapę
we Wro kanarów mało
jak mnie złapia to i tak im nie oddam tego co wyjeździłam
Imię: Piotr
Wysłany: 2007-04-06, 20:55
migoti napisał/a:
nie lubie spotykac kanarow.. i na szczescie widuje ich rzadko. sa wredni i za nimi nie przepadam xD... NIGDY nie chcialabym byc kanarem xD.. dajcie spokoj xD..
fajna zabawa a ile na lewo można zarobić
tylko zadziwiają mnie kanary jeden na cały autobus ;D "kamikadze" ;D
selene napisał/a:
a w wielu autobusach jest juz tak, ze trzeba pokazac bilet przy wsiadaniu, albo go zakupic jesli sie jeszcze takowego nie posiada
na niektórych liniach w kzk gopie tez to wprowadzili głupota nie zyskali na tym wiele a tylko załadunek ludzi do pojazdy trwa długo wejdziesz nawet na bilecie miesięcznym z zeszłego roku
Cytat:
jak mnie złapia to i tak im nie oddam tego co wyjeździłam
bilet miesieczny w gliwicach 39zł kara 60/90zł musisz 2 miechy miec szczescia by Cie nie złapali co czesto sie zdaza takie szczescie
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
ja mam bilet miesięczy za 25 zł na jedną linię
jeżdzę po całym mieście na gape odkąd pamiętam
nigdy mnie nie złapali zawsze licze na szczęście
a kara u nas jest chyba stówa