_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Powiecie mi kto został, a ja powiem kto wygra! Nigdy sie nie myle
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
mecz pierwszy: nie lubię włoskiego stylu gry.. ale wolałbym żeby przeszły właśnie Włochy..
mecz drugi: PORTUGAL PORTUGAL ale patrząc obiektywnie na grę francuzów moze być ciężko.. i liczę na dobry półfinał mam nadzieję że Portugalczycy wywalczą miejsce na podium.. dowolnie które
_________________ bądź dla mnie nadzieją gdy się wykrwawię..
Kurde...o so Ci znowu chodzi? Jakiś dziwaczny jesteś
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Kurde...o so Ci znowu chodzi? Jakiś dziwaczny jesteś
Nic nic Mendii jasnowidzko Ty nasza
mendii napisał/a:
Niemcy: Włochy
To ja jestem za Włochami
Francja: Portugalia
Wygra Francja
I w finale zwycięzy Francja!
I tak ma być!
Bedzie odwrotnie niz pisze Mendii
ide własnie na półfinał....nie nie w Niemczech tylko do pubu:D;)...wygraja niemcy( bo dzieki nim bedzie ładniejszy finał) jutro wygra Francja(bedzie cieżko ale dadza rade)...no i mistrzem swiata zostanie oczywiście Francja( dobre pożegnanie Zidana)...:D przyjmujemy jakieś zakłady???:P:)
ehhhh...no niestety...Włosi przez cały mecz przeważali no i niestety wygrali...jestem ciekawa jak bardzo podczas finału beda grali asekuracyjnie:/....viva la France:D!!!!! Gmeras..no jak cicaleś iśc do pubu to trzeba by ło mówić:)