Pfff... Jak tak możesz :x cechuje Cie zupełny brak patriotyzmu Przecież ktoś musi przegrywać, trafia to najczęściej na Polaków, ale takie ich ocenianie jest bezsensu Powinnaś za nich trzymać kciuki, a nie pisać jacy oni "wspaniali"
Według mnie mistrzostwa wygra Brazylia
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
na poważnie śniło mi sie że Polska wygra 4-2 :shock:
Remis jest w zasiegu, natomiast Ekwador musiałby przegrać z Kostaryka wtedy wychodzimy z II miejsca w grupie. Nie wiem czy możliwe jest wyjście z grupy przy przegranej Polsiki z Niemcami, i przegranej Ekwadoru z Kostaryką i na końcu wygrabej Polski z Kostaryką. wtedy Niemcy mają 6 , Polska 3, Ekwador 3 i Kostaryka 3 i nie wiem na jakiej zasadzie beda rostrzygac- chyba bilans bramek wiec możliewe jest wyjście Polski z grupy!
A kto mistrzem świata? Brazylia, Czechy albo Argentyna!
3:1 dla niemiec. Choć chciałbym żeby było 2:2 Chociaż o tyle mogliby się nasi postarać. Bo zwycięstwo to już chyba przesada :d Wątpie by nasi wyszli z grupy.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!