Wysłany: 2005-03-05, 17:39 makijaz
dlaczego kobiety uzywaja makijaz(przesadny,tapeta)wydaje mi sie ze dziewczyny chca na chlopakow zrobic wrazenie ale to moze tylko przerazic.bez urazy!!!
Wysłany: 2005-03-05, 18:39
A ja mysle, że laski chca sie przypodobac chlopakom - no ale bez przesady, kilo makijazu na twarzy nie robi z nikogo bogini(przynajmniej ja tak uwazam). Nom ale jakie jest wasze zdanie? Czekamy. Pozdro!!![/color]
_________________ Życie to gra - game over co raz bliżej...
NiO WiEcIe Jak LaskA MA Duzio SyFuF NA TwArZy To Tez Nie JeSt ZbyT PiekNy WIdoK wiec Wtedy TroSzCzkE TApEty Nie ZawAdzI abY tO Ukryc ale na MaKijAz SkLAda sie tEz Cien DO Powiek i Tusz zeby laska WyGlAdala CzAsM LAdniej poWinnA uzyC Cos z MaloWiDelEk Taka jEst MojA oPinIA :**
_________________ SloWo Niech Slowem Sie Stanie .....:)
<cutre>
Dziewczyny maluja sie po to aby podobać sie sobie,chłopakom,koleżankom.Po prostu-wszystkiemu i wszystkim I fakt,niektóry makijaż jest fajny...inny neizbyt sie podoba innym.Kwestia gustu
Fakt-niektore dziewczyny przesadzaja!Lecz niektore na co dzien maluja sie lekko,naturalnie aby tylko podkreslic swoje atuty i zatuszowac niekorzysci!A czemu sie malujemy?Kazda kobieta chce byc piekna-a kosmetyki w tym pomagają!Ale tylko wtedy gdy stosuje sie ich w odpowiednich ilosciach i dobrze dobranych!
Wysłany: 2005-03-06, 20:12
Cytat:
To co sie dzieje teraz to nie jest taperowanie się...to prawdziwe zakładanie tynku szpachlami:-D To nie jest jush tapeta tylko prawdziwy marmur bleeee
-łe tam przesadzasz. Coraz mniej dziewczyn tak się maluje, chyba że jakieś pyskate dziewczynki w wieku podstawówki gdzie chcą wyglądać jak kobiety. Teraz modna jest ładna delikatna i trochę połyskująca twarzyczka (źrudło:Elle-gazeta- przeczytałem od Martusi- w drodze;)
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
Wysłany: 2005-03-06, 21:28
Nio tak jak będziesz szukał mądrośći w takich kolorowych pisemkach-daleko zajdziesz :-D Z tego cio widze jest właśnie tak, że im człowiek jest bardziej plastikowy i wymiziany, tym wydaje mu się, że lepiej....A cio do dziewczyn to zaobserwowałam w kręgu moich kumpeli jedną poważną wg mnie wadę fabryczną.... To nałogowe korzystanie z solarium i fluidów...Im dalej od wakacyji, tym są bardziej opalone... Toż to śmieszne, a tym bardziej nienaturalne.... :-D
Myśle ze kazda kobieta sie maluje bo chce wyglądać KOBIECO i chce sie podobac,ale czasem zbyt mocno sie malują i zadużo daja "tapety".
Ja osobście maluje oczka,rzesy i tyle.Poco mi więcej?Jak bedzie trzeba to bedzie wiecej...
makijaz jest fajny, dziewczyny czuja sie bardziej sexy i pewne siebie , ale co do ostrej tapety to masakra... czesciej widze mlode dziewczyny z tapeta na twarzy niz starsze.
dla mnie laska która nakłada kilo pudru juz jest stracona ... głupota walić tego tyle na siebie, z umiarem może i ma to jakiś efekt który dodaje urody, ale wiadrami to większość sie tylko oszpeca
_________________ "Nie upadek czyni nas przegranymi, lecz niechęć powstania"