Jak wam sie wydaje, czy marzenia na prawde istnieja?...Czy to tylko ładnie ubrane słowo....oznaczajace pragnienie ludzi, darzacych do zaspokojenia swoich potrzeb ?
_________________ "Badz jak bijace zrodła nie zas jak staw, w ktorym zawsze stio ta sama woda..."
Marzenia istnieją. Chyba karzdy z nas marzy i to nei tylko o rzeczach materialnych. Marzenia są piekne. Tylko niemorzna żyć marzeniami i należy mysleć realnie.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Imię: Piotr
Wysłany: 2006-08-04, 09:19
Cytat:
Jak wam sie wydaje, czy marzenia na prawde istnieja?
marzenia istnieja do czasu ich spełnienia później marzy nam się cos innego az do spełnienia lub niespełnienia i tak przez całe zycie kazdy człowiek ma jakies marzenia
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
Marzenia istnieja jak najbardziej i te o rzeczach materialnych jak i inne kazdy czlowiek ma jakies marzenie np znalezc wybranke swojego zycia i byc szczesliwym albo miec piekny dom, samochod itp.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Marzenia istnieja i niektore staja sie nawet realne, np dom czy samochod... nawet szczescie czy milosc. Co do zdrowia to sie nie wypowiem... bo tego nie da sie przewidziec.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
a mnie sie zawsze marzyl domek jednorodzinny i pies..ale psa miec nie bede a z domkiem tez sie moge pozegnac:P nie no kiedys jeszcze chcialam miec konia..ale sie rozmyslilam:P
ale krowa..hm niezly pomysl ;D trzymalabym ja w klatce ze szczurem xD
Taaak napewno w pokoju moze by Ci sie zmiescila :rofl:
Imię: Klaudia
Wysłany: 2006-08-05, 20:19
Nie mam jakiś takich wydumanych marzeń. W sumie chyba nie mam w ogole marzeń. Zyje z dnia na dzień, niczego nie planuje, bo...: "Człowiek planuje, Bóg krzyżuje" - święta prawda!
Imię: Piotr
Wysłany: 2006-08-05, 22:58
muriel napisał/a:
Nie mam jakiś takich wydumanych marzeń. W sumie chyba nie mam w ogole marzeń. Zyje z dnia na dzień, niczego nie planuje, bo...: "Człowiek planuje, Bóg krzyżuje" - święta prawda!
a nie mazy ci sie zdrowie przez całe zycie twoje i twojej rodziny nie mazy ci sie szczescie twoje /twojej rodziny itp ?
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie