Wiek: 21 Dołączył: 19 Maj 2005 Posty: 50 Skąd: sie biora dzieci??
Wysłany: 2005-08-15, 13:30
Cytat:
Chyba mam prawo wypowiedzieć sie otym co słyszalem
ej a jak usłyszysz że po niebie słonie latają to ter zprzyjdziesz na forum napisac post co o tym sądzi reszta użytkowników??
Cytat:
Kocia wiara 'jehowi' posiadaja pewien 'ciekawy' obrzęd. Polega on na seksie w jeden określony dzień roku z osoba przypadkowa. Ludzie tego wyznania zamykani są w ciemnym pokoju gdzie każdy chłop bierze to co złapie Co otym myślicie ?!
post moim zdaniem jest tak sformułowany że przectawia sprawe jako fakt, czyli tym samym obraża ludzi z mojego wyznania.
_________________ "I believe it's my God-given right to destroy everything in my sight..."
Wysłany: 2005-08-15, 15:35
Jakbym usłyszał o słoniach i mogło być to prawdą to owszem umieściłbym tu taki temat. Co do tego obrzędu to jak łatwo zauważyć traktowałem to w sposób żartobliwy i nie obalałem nikogo wypowiedzi sądząc że to co powiedziałem jest 100% prawdą. Spytałem sie co Wy otym sądzicie i oczekiwałem humanitarnej odpowiedzi. I nadal uważam że jednak coś w tym musi być bo duzo ludzi przynajmniej w moim otoczeniu otym mowi.
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
Bo pewnie jeden duren puscil plotke a reszta powtarza. Z koro ludzie tego wyznania nic na ten temat nie wiedza, to chyba logiczne ze to nie istnieje. To jest jak ze smokiem wawelskim. Tez w to wiezysz.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Rozumiem Deksia ze mógł sie obrazić za sformułowanie "kocia wiara-jehowi"dlatego juz w pierwszym poście zareagowałam na te zdanie
Skoro faktycznie udowodniono ze nie ma takiego zachowania w tej religii temat jest niewazny
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
Wiek: 21 Dołączył: 24 Sie 2005 Posty: 175 Skąd: m.i.e.c.h.o.w.i.c.e
Wysłany: 2005-08-28, 12:16
Świadkowie Jehowy - ja mam kolege w klasie właśnie tego wyznania. Spoko kolega, równy gość. Troche nam o swojej wierze opowiedział bo go na religie zaprosiliśmy. Z tego co ja wiem to czegoś takiego nie ma jak Ty piszesz ale istnienie takie pojecie jak "czystość krwi" - i to polega na tym ze nie uznaja takiego czegos jak transfuzja krwi bo wtedy "nasza" dusza jest skarzona.
Może Ci się z tym coś pomieszało
_________________ Spacerowały dzieci przez pole minowe - i wesoło machały rączkami na 3 kilometry...
Kocia wiara 'jehowi' posiadaja pewien 'ciekawy' obrzęd. Polega on na seksie w jeden określony dzień roku z osoba przypadkowa. Ludzie tego wyznania zamykani są w ciemnym pokoju gdzie każdy chłop bierze to co złapie Co otym myślicie ?!
Haha, ale by było fajnie.
Tak się składa, że ja też jestem świadkiem Jehowy i mogę zapewnić wszystkich, że u nas to nawet na kobietę patrzeć nie można z pożądaniem, a buzi i te inne rzeczy to tylko po ślubie.
Tak mamy, np jeśli ktoś rozmawia ze mną na forum jakaś inna forumowiczka i ona odpisała więcej niż trzy razy, to musi zostać moją żoną i musimy się kochać pięć razy dziennie przez siedem dni.