A ja niestety jestem zbyt szczup³y (no dobra chudy jestem) ale te¿ staram sie nie mieæ kompleksów chocia¿ mo¿e to jest jeden z powodów dla którego wci±¿ jestem sam....
ja te¿ nie lubiê sie przytulaæ do ko¶ci ani do samych miê¶ni, uwielbiam brzuszki u facetów - takie od piwka ale nie mo¿e byæ za gruby, taki sapi±cy - fuj <nie chcia³a nikogo uraziæ>
Imiê: Piotr
Wys³any: 2007-09-01, 14:59
no ja sie przyznam zwracam tez uwagê na figurê i nikt nie powie mi ze ludzie bardzo puszysci maj± powodzenie jako¶ du¿o ludzi mówi ze nie patrzy na wygl±d ale jeak dochodzi cos do czego to jest o wiele inaczej
pierwsze spojrzenie tez ma du¿e znaczenie
_________________ Czasem te¿ tak siê zdarzy
Choæ nie mie¶ci siê w g³owie
Gdy Diabe³ piwa nawa¿y
Piæ je bêd± Anio³owie
dziwne te laski nawet jak mi sie koles o wiekszej wadze nie podoba to nie wyklinam go zreszta jeszcze takiego nie spotka³am którego bym nie polubi³a w jaki kolwiek sposob nie mówie tu juz o mi³osci ale ogólnie jak ma byc spoko to nie wazne jak bedzie wygl±da³
dziwne te laski nawet jak mi sie koles o wiekszej wadze nie podoba to nie wyklinam go zreszta jeszcze takiego nie spotka³am którego bym nie polubi³a w jaki kolwiek sposob nie mówie tu juz o mi³osci ale ogólnie jak ma byc spoko to nie wazne jak bedzie wygl±da³
Imiê: Jakub
Wys³any: 2007-09-01, 21:50
Ja pomimo swojej wagi duzej nie wygladam na nia. Jestem jak karasnolud na sterydach. Niski, barczysty z brzuszkiem piwnym. Ostatnio troche utylem za bardzo ale to zrzuce.
no i gicior:) ja tam bym wola³a byc pusi niz byc g³upim szkieletem trzeba umiec siebie za akceptowac a jak komus innemu sie nie podoba to niech sie ci±gnie:D
trzeba umiec siebie za akceptowac a jak komus innemu sie nie podoba to niech sie ci±gnie:D
Ooo ¶wiête s³owa,bez akceptacji samego siebie nie zaakceptuj± Ciebie innii
hard_lady88 napisa³/a:
a jak komus innemu sie nie podoba to niech sie ci±gnie:D
To ju¿ problem tego kogo¶ ze nie zaakceptowa³ danej osoby a ciekaw jestem jak by jego ta osoba nie zaakceptowa³a.Ja jakos swoj± ¿onê akceptuje taka jaka jest a jest"Pusia"Z kolei ja jestem szkieletor i dobrze nam razem.Wzajemna akceptacja to klucz do sucesu,klucz do udanego zwi±zku.Bez tego ani rusz :/To pod wzglêdem wygl±du zosta³o ujête choæ ja nie patrze na wygl±d.Pokochalismy siê ze wzglêdu na charaktery
Imiê: Jakub
Wys³any: 2007-09-02, 22:25
Ja mam to w dupie ze ktos mnie od spaslaka wyzywa. Widac ma kompleksy czy cos. A jak mnie bedzie kochala dziewczyna to jej nie bedzie przeszkadzac to ze jestem jak skoksowany krasnal. Zazwyczaj dziewczyny sadza ze grubasy to impotenci i im fiutek nie wychodzi z tluszczu co jest oczywiscie nie prawda.
Ostatnio zmieniony przez Arkovianin 2007-09-02, 22:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz