Ja mam to w dupie ze ktos mnie od spaslaka wyzywa. Widac ma kompleksy czy cos. A jak mnie bedzie kochala dziewczyna to jej nie bedzie przeszkadzac to ze jestem jak skoksowany krasnal. Zazwyczaj dziewczyny sadza ze grubasy to impotenci i im fiutek nie wychodzi z tluszczu co jest oczywiscie nie prawda.
Dla mnie jak dziewczyna patrzy na wygl±d to ta dziewczyna jest nikim bo owszem gada ze mn± ale gdy ju¿ siê pytam "bêdziemy razem" to ona odpowiada"spier.... bo jestes brzydki" Spotka³em siê pare razy z tak± reakcj± nim pozna³em swoj± ukochan± ¿onê
w³asnie dzisiaj sie spotka³am z pewnym motywem pod szko³a stoje se grupka dziewczyn otpicowane itp z rok chyba m³odsze odemnie i ja stoje z kumpela a obok nas koles naprawde duzy nie tylko ze pusi ale ogólnie i do tego z uposledzeniem ... i tamte laski cos takiego " ty pa na tego grubasa haha" druga mowi "haha twoj ch³opak " no i ta jej odpowiada "ty poje**** jestes on se w zyciu laski nie znajdzie" no i koles(bartek) bo go pozna³am... sie zdo³owa³ ostro ...to zastanawia³am sie czy im zajeba** czy co... ale podesz³am do kolesia normalnie se obje³am i zacze³am gadac i gapic sie na tamte laski... mia³y zajeb*** minki no i szybko zerwa³y sie do szko³y ..a ch³opak jest naprawde fajny
Dla mnie jak dziewczyna patrzy na wygl±d to ta dziewczyna jest nikim
Dlaczego nkim ?
Ja patrze na wygl±d u faceta,bo musi mnie poci±gaæ i co jestem nikim ? Facet musi wygladac jak facet,wysoki,brzuszek,owlosiony,a nie jakis chudy wydepilowany pedalek .... Oczywiscie,jak zakocham sie w grubasie,czy jakims chudym,to trudno,milosc nie wybiera,wyglad wtedy raczej nie bedzie mi przeszkadzal...
Imiê: Jakub
Wys³any: 2007-09-03, 18:16
Ja zawsze tylko rude preferowalem a zakochalem sie w brunetce . Lubie wysokie a ta ktora kocham jest niska bardzo. Mozemy se nasze idealy odsunac na bok bo i tak to nie zdaje egzaminu w prawdziwej milosci.
Imiê: Jakub
Wys³any: 2007-09-03, 20:46
Tu nie chodzi o pociaganie tylko o to czy w kims zakocha bo tak na prawde sie nie da orzec czemu sie w tej osobie zakochalo a wybrana osoba moze byc przeciwienstwem idealu.
Szczerze mówi±c dla mnie ma znaczenie mo¿e nie ogromne ale du¿e czy kto¶ jest gruuuby czy szczup³y. Jakiego¶ chudzielca nie chcia³bym a i jakiejs strasznie pulchnej te¿ nie. Poprostu musi byæ w sam raz nie za gruba nie za chuda. Ale ka¿dy ma inny gust i lubi co innego.
A co do wy¶miewania siê z grubszych ludzi to moim zdaniem g³upota. Nie ¶mieje siê z takich ludzi tylko ¿al mi ich ¿e doprowadzili siê do takiego stanu, bo w wiêkszo¶ci przypadków to ich wina.
_________________ Jedyne w byciu pa³± to wytrwa³o¶æ, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pa³± choæ mu pa³a mieknie. Ty zobacz kto Ci poda rêke? Mo¿e poda pa³e?, obojêtne, a takie s³owa jak "siema", "dozoba" ich niema pa³o id¼ sie pa³owaæ!!
Mi tam nie ¿al ludiz oty³ych. Bo po co ich ¿a³owaæ ? Przecie¿ oty³o¶c to nie jest nic takiego, aby trzeba bylo ich za³owaæ.
klown szyderca napisa³/a:
¿e doprowadzili siê do takiego stanu, bo w wiêkszo¶ci przypadków to ich wina.
Mo¿e im tak dobrze.
hard_lady88 napisa³/a:
i tamte laski cos takiego " ty pa na tego grubasa haha" druga mowi "haha twoj ch³opak " no i ta jej odpowiada "ty poje**** jestes on se w zyciu laski nie znajdzie"
Co za debilizm. Jak siê im nie podoba to niech nie zwracaj± na niego uwagi.
klown szyderca napisa³/a:
Ale ka¿dy ma inny gust i lubi co innego.
Dokladnie
_________________ "Jednym daje z³agodziæ ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Git? S± tacy sami jak inni tylko ¿e trochê wiêcej wa¿±
_________________ Jedyne w byciu pa³± to wytrwa³o¶æ, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pa³± choæ mu pa³a mieknie. Ty zobacz kto Ci poda rêke? Mo¿e poda pa³e?, obojêtne, a takie s³owa jak "siema", "dozoba" ich niema pa³o id¼ sie pa³owaæ!!
Ludzie otyli to nadal ludzie, nie wolno oceniaæ cz³owieka po wygl±dzie, zazwyczaj jest tak ¿e puszy¶ci s± niezwykle sympatyczni mili i uprzejmi. Jednak czy potrafi³bym spêdziæ z oty³± osob± resztê ¿ycia? NIE nie potrafiê byæ z kim¶ kto mi siê nie podoba i nie podnieca, wygl±d i charakter to dwie ró¿ne rzeczy, ale aby by³o co¶ miêdzy dwoma osobnikami musz± byæ spe³nione oba te warunki. Bo co to za laska która ma krakersa w g³owie i co to za kochanka któr± ³atwiej przeskoczyæ ni¿ obej¶æ