Imiê: Jakub
Wys³any: 2007-08-23, 11:29
Mam bardzo ciekawy harakterek. A po za tym jak laska widzi ze jestem gruby to juz dla niej jestem stracony, zdazaly sie sytuacje ze mi dokuczaly z tego powodu. A ja w zamian robilem sie naprawde przykry a potrafie taki byc.
Mam bardzo ciekawy harakterek. A po za tym jak laska widzi ze jestem gruby to juz dla niej jestem stracony, zdazaly sie sytuacje ze mi dokuczaly z tego powodu. A ja w zamian robilem sie naprawde przykry a potrafie taki byc.
no to widocznie te laski maja troche najeba*** w g³owach;/ nie rozumiem w³asnie takich panienek
a ja jestem szczup³y i nie mam powodzenia u dziewczyn
bo to nie od tego zalezy... wygl±d nie jest specjalnie wazny... tzn sa laski które maza o ksieciu z bajki tyle jak sie potem okazuje bez mózgu
A ja tam nie wiem czego Ty os siebie chcesz?:P poprostu jeszcze nie spotka³es moze tej jedynej
MagicalFire, Ja swoj± ¿onkê poznalem przez neta i jest ok a brzydki h.... ze mnie ale jakos sie uda³o nie martw sie hard_lady88, Cie zaakceptuje bo spoko z niej osóbka a i do Yty mo¿esz spróbowaæ zagadaæ
Sama wiem jak wygl±dam. NIe jestem 'wieszakiem' ani 'grubasem' Jestem przy ko¶ci. Fakt wiele razy p³aka³am z tego powodu ale to tylko i wy³±cznie Moja wina.Trzeba dbaæ o siebie jezeli sie tylko chce. Osoba 'gruba' nie jest w niczym gorsza od osoby wygl±daj±cej jak Paris Hilton czy Brad Pitt.Dlatego mi to nie przeszkadza.Moje bejbe tez ma brzuszek od piwa no ale co ja moge na to poradzic?mam go zostawic bo 'jest gruby' phii..Kocham go ca³ego a nie tylko za to co ma OK.