Do³±czy³: 28 Lut 2005 Posty: 2214 Sk±d: 16°07' E, 52°07' N
Wys³any: 2006-01-16, 23:52 Mi³o¶c a oty³o¶c
Czy jeste¶cie wstanie spêdziæ reszte swoje zycia z osoba grub± ?! znacznie przekraczaj±c± (oczywi¶cie wagowo) wasz± posturê. Teoretycznie mi³o¶c nie wybiera a w rzeczywisto¶ci ?!
_________________ !! otarod Kiedy siê siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
Ostatnio zmieniony przez otarod 2006-01-23, 18:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
wiem wiem.. patrzy sie na charakter itd..ale z osoba gruba nie moglabym byc... tzn nie pociagalaby mnie fizycznie a moim zdaniem to jest wazne w zwiazku (choc nie najwazniejsze) ale wazne..
_________________ ---=== No bo wiesz ze s³oñce z deszczem wywoluje têcze ===---
Imiê: Klaudia
Wys³any: 2006-01-17, 17:40
Capn±³es wypowiedz z mojego pierwszego postu, potem j± zmienilam. Wiem, g³upio napisa³am. Gruby - nieznaczy gorszy. Nie mniej jednak jakos pomija siê w swoich "polowaniach".
Czy jeste¶cie wstanie spêdziæ reszte swoje zycia z osoba grób± ?!
Nie.
otarod napisa³/a:
Wiele ludzi ma spora nadwage i co teraz... ?!
To jest problem z tych osób. Jak kto¶ ma tendencjê do tycia to wiadomo nigdy nie bêdzie szczuplutki, ale mo¿e staraæ siê dbaæ o siebie. Napewno nie jest to ³atwe ale siê da trzeba tylko chcieæ. A zazwyczaj wszyscy siê orientuj± gdy maj± ju¿ nadwage a potem ciê¿ko schudn±æ. Trzeba siê pilnowac na bierz±co.
_________________ "Jednym daje z³agodziæ ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
swoj do swojego ciagnie.. czy lepiej byc grubym i miec szczupla dziewczyne .. i caly czas zadreczac sie "co moja ukochana soboe pomysli gdy zjem kolejna kanapke ze smalcem" albo "co bedzie jak ktos szczuply poderwie mi ja na silowni.." czy lepiej znalezc sobie ukochana osobe w swojej kategorii wagowej i razem chodzic na pieczone skrzydelka z kurczaka ? wiem troche to wredne chamskie i ble ble ble.. ale od otylosci niszczy sie kregoslup itd.. nie lepiej wziac sie za siebie i odmowic sobie raz czy dwa setnego posilku ?
Osoba oty³a, szczup³a, wysoka, niska. Przeciez to nie ma ¿adnego znaczenia. Je¿eli kogo¶ kochasz to nie dlatego, ¿e ma fajne w³osy, oczy. Kocha siê za osobowo¶æ, a nie za wygl±d. Dlatego nawet z kim¶ nieco grubszym mog³abym spêdziæ reszte zycia. Nie rozumiem dlaczego jedynie ja!!!!
_________________ "W g³êbi duszy wiemy przecie¿, ¿e nasze ¿ycie to tylko seria uderzeñ serca, z których ka¿de mo¿e byæ ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwo¶æ, ani logiczny i zrozumia³y plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzieñ."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Je¿eli kogo¶ kochasz to nie dlatego, ¿e ma fajne w³osy, oczy. Kocha siê za osobowo¶æ, a nie za wygl±d
Mo¿e troche przesadzi³em z tym stanowczym nie,ale je¿eli kobieta jest strasznie oty³a to nie zwracam na ni± uwagi, ale nie skre¶lam jej odrazu. Mi³o¶æ nie wybiera i nigdy nie wiem jak to bêdzie. Jednak niechcia³bym byæ z osob± która mnie wogule nie poci±ga.
_________________ "Jednym daje z³agodziæ ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Ok. Moglabym byæ z osob± du¿o grubsz±. Dla mnie to zupelnie nie ma znaczenia.
_________________ "W g³êbi duszy wiemy przecie¿, ¿e nasze ¿ycie to tylko seria uderzeñ serca, z których ka¿de mo¿e byæ ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwo¶æ, ani logiczny i zrozumia³y plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzieñ."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
wezmy pod uwage ze jezeli bylabym z osoba ktora po pewnym czasie po prostu by przytyla to zero problemu.. bo ja kocham i tak dalej.. wtedy wyglad nie ma znaczenia.. ale w innym wypadku taka osoba po prostu by nie zwrocilaby mojej uwagi...
Imiê: Piotr
Wys³any: 2006-01-18, 09:18
nasz partner musi nas poci±gaæ i kazdy ma swoje gusta niektórym siê podobaj± pulchni niektórych chudzi a innym wy¶i lub ni¼si
Jesli nawet w ma³zeñstwie osoba nas przestaje poci±gaæ czêsto dochodzi do zdrady
Tez nie chcia³ bym ¿eby panna przekracza³a moj± posture
Lady_mocca napisa³/a:
czy lepiej byc grubym i miec szczupla dziewczyne .. i caly czas zadreczac sie "co moja ukochana soboe pomysli gdy zjem kolejna kanapke ze smalcem" albo "co bedzie jak ktos szczuply poderwie mi ja na silowni.."
to sa kapleksy których powinno sie pozbyc
_________________ Czasem te¿ tak siê zdarzy
Choæ nie mie¶ci siê w g³owie
Gdy Diabe³ piwa nawa¿y
Piæ je bêd± Anio³owie