a ja uwazam ze facet mysli poprostu na wielu płaszczyznach jednoczesnie i przykładowo robiąc sobie herbate myśli o robieniu herbaty ale pewna czesc mózgu sobie świntuszy
Tak samo rozmawiając z jakąś panną zjawiskową można mieć w głowie rózne obrazki a jednocześnie prowadzić rozmowe jak człowiek wychowany
Wysłany: 2005-06-26, 13:19
Wydaje mi się że to mit, stereotyp, podobnie jak to że blondynki są głupie. Są owszem ale nie wszystkie.
Mój misiek nie mysli cały czas o seksie, ja więcej od niego o tym myśle
_________________ Życie nas nie pieści, pieśćmy się sami
a ja uwazam ze facet mysli poprostu na wielu płaszczyznach jednoczesnie i przykładowo robiąc sobie herbate myśli o robieniu herbaty ale pewna czesc mózgu sobie świntuszy
Tak samo rozmawiając z jakąś panną zjawiskową można mieć w głowie rózne obrazki a jednocześnie prowadzić rozmowe jak człowiek wychowany
No i na tym polega właśnie talent panów:P
Ze anwet w robieniu herbaty potrafią znaleźć coś pociągającego(tylko jakw ielkiej potrzeba wyobrazni zeby w tak prozaicznej rzeczy jk robieniu herbaty znależć coś erotycznego)
To samo się tyczy rozmów...rozmawia z Tobą takiw ychowany,trochę nieśmiały chłopczyk a w rzeczywistości w jego głowie leżysz naga i wołąsz "bierz mnie żywcem"
Czy my właśnie za to kochamy panów??
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
Imię: Piotr
Wysłany: 2005-06-26, 15:41
Cytat:
a ja uwazam ze facet mysli poprostu na wielu płaszczyznach jednoczesnie i przykładowo robiąc sobie herbate myśli o robieniu herbaty
to ja chyba jestem jakis inny bo mi jeszcze w zyciu pazenie cherbaty niekojazyło sie z sexem
chyba ze chodzi ci teraz o poazenie herbatki na gre wstepna
wiesz jak jestem zajety to zadko kiedy sobie o tym pomysle gorzej jak mi sie nudzi. Najbardziej rozbujana na ten temat mam wyobraźnie gdy o sexsie rozmawiam
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
jeżeli jest to koleś praktycznie nieznany... poznany gdzieś w klubie... to jasne...a o czym ma mysleć wpatrując się w twój biust (jak mnie to wkurza... ja mam twarz nieco wyżej... i to ona do ciebie mówi)... ale jak to jest jakiś kumpel od wielu lat... to z casem przestaje w twojej obecności myśleć tylko o tym... i każdy temat sprowadzać na ten trop...
Cytat:
a to wszystko dlatego, że faceci mają część mózgu (chyba pomiedzy półkulami) odpowiadającą za sex, a kobiety tego nie posiadają... u nas sex jest w płacie odpowiadającym za uczucia i doznania zmysłowe...
polecam książkę "płeć mózgu" (niepamiętam autora)... można się wiele dowiedzieć... np. to, że kobieta szukając czegoś na mapie nie jest w stanie skupić się na czymkowlwiek innym... bo kobiety mają bardzo słabą orientację w terenie... a mężczyzna szukając czegoś na mapie może robić jeszcze 50 innych rzeczy...
_________________ Ja jestem młoda...
Mam swoje zdanie...
To czego pragnę, to świat bez granic...
Wysłany: 2005-07-07, 19:52
Cytat:
np. to, że kobieta szukając czegoś na mapie nie jest w stanie skupić się na czymkowlwiek innym... bo kobiety mają bardzo słabą orientację w terenie... a mężczyzna szukając czegoś na mapie może robić jeszcze 50 innych rzeczy...
i tu sie mylisz ostatno oglądałem pewien program i tam jakiś doktor mowil o kobietach :d . Pani w czasie gdy robi obiad zastanawia się czy starczy jej pieniedzy do końca miesiąca czy dziecko wzieło witaminki i co ma kupić w sklepie . Mężczyzna natomiast gdy coś wykonuje nie umie o niczym innym myśleć w tak dosadny sposób.
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
Aaaj tam i mezczyzni i kobiety mysla caly czas o sexie nie ma sie co oszukiwac i mowic ze jkedni bardziej drudzy mniej. Ale to jest w koncu normalne.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
No normalne ale nie przesadzajmy że cały czas się o tym myśli. Czasami myśli się też o czymś innym n
No fakt reszte czasu przenacza sie na myslenie o puszcze lub butelce piwka
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!