Temat stworzony dzięki off topicowi Mysterious w innym temacie:
Czy miewaliscie keidyś myśli samobójcze?Zdarzało sie wam byc tak zdołowanym iż meiliście zamiar targnać o własne życie?
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
ach, jak Ty lubisz zakladac co chwile nowe tematy znam osoby ktore mialy, sama tez nie zawsze widze sens swojego zycia i sa rozne mysli ale zadnej proby nigdy nie bylo... w takich momentach mysle o ludziach ktorzy mnie kochaja
_________________ Wszystko zawsze wraca do melodii... Ona jest czymś najbardziej miłym dla ucha...
_Nowych tematów nigdy za mało A dzięki temu forum jest przejrzyste i nie ma tematów które zaczynaja sie o chlebie a kończą o niebie
Pozdrawiam
Myśli samobójcze miałam,ale nigdy aż tak poważne by próbować się powiesić czy otruć.
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
Wysłany: 2005-04-10, 16:55
Łe zawsze śa myśli samobujcze. Nawet patrząc przez balkon zastanwiacie sie jak by to było spadając(<-- przykład ). Ja też myślałem kiedyś,,,, o smierci i to jest cos oczywistego
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
samobójstwo zazwyczaj jest tak iż jak sie jest już bardzo blisko to umiemy znaleść sens i chcemy żyć ale czasem jest już za późno chciałam popełnic samobójstwo bo mi sie w domku nie układało a jak przypadkiem byłam blisko(co było nie zamierzone) to jakoś dziwnie znalazłam sens