Pierwsze wrażenie zawsze robi wygląd. Dlatego, że większośc z nas jest wzrokowcami zwracamy największą uwagę na to, jak ktoś wygląda. Ja często patrze na ubiór i na włosy, na chód, spojrzenie, z tego naprawdę można sporo się dowiedzieć o człowieku. Z upływem czasu można rozwikłać ludzki umysł i oznaczyć z jakim człowiekiem ma się do czynienia. I oczywiscie zasada #1 : Nigdy nie ufać nowo poznanym osobom... najlepiej żadnym w 100%.
Tak ogólnie to u mnie przegrane są osoby typu barbie i ken. Mam takie zdanie i go nie zmieniam. Z reguly jak polubie takie osoby okazuja sie one puste, bezwartosciowe, falszywe i zapatrzone w siebie Zaznaczylam z reguly, co nie oznacze, ze nie występuja jakieś wyjątki on reguly
_________________ Uwodzi i porzuca...Kocha i nienawidzi...Aniołem i Diabłem w Sercu... nierozwikłana
Ja moją drugą półówkę także tam poznałam. Przez zupełny przypadek, bo on z reguły nie wchodził na czat, a ja odwrotnie siałam tam zagłade No i wyszło szydło z worka.
Ja strasznie zwracam uwagę na oczy... Wszystko wtedy wiem
_________________ Uwodzi i porzuca...Kocha i nienawidzi...Aniołem i Diabłem w Sercu... nierozwikłana
Imię: Anna
Wiek: 17 Dołączyła: 20 Cze 2007 Posty: 56 Skąd: Bóg wie gdzie :)
Wysłany: 2007-11-30, 19:48
pierwsza rzecz na która zwracam uwagę to gadka... jeśli ktos zaczyna każde zdanie na k...h....p.... to naprawdę nie mam ochoty z taką osobą się zadawać.
Po co komuś schludny wygląd, wystrzałowa fryzura skoro z buźki zrobił sobie śmietnik
Wiek: 20 Dołączyła: 20 Sie 2005 Posty: 20 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2007-12-26, 16:19
Na sposób wypowiedzi i na to czy ta osoba jest rozmowna, czy muszę każde słowo, zdanie z niej wyciągać. Jeżeli jest małomówna to już się zniechęcam, bo ja jestem gaduła i lubię zadawać się z gadułami xD
Jeszcze ze szkoły średniej mam uprzedzenie do panienek typu plastic...Na początku jak kogoś poznaję to patrzę mu w oczy i słycham co mówi.Jak klapie bez ładu i składu to już na nic nie patrzę i czekam aż skończy mówić.
_________________ Tak naprawdę lubię obnażać myśli
Uwielbiam gdy patrzą na moje nagie -ja-
Jak klapie bez ładu i składu to już na nic nie patrzę i czekam aż skończy mówić.
Dokładnie! Idealnie w swojej prostocie napisane zdanie i mam tak samo
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!