jezeli jest to kobieta to nie patrze na wygląd tylko na charakter najczęsciej na "gadke" pozniej w praniu wszystko wychodzi a u faceta patrze ogólnie czy nie jest to jakis głupi frajer który mysli ze jest alvaro bo zazelował se włosy xD
na to czy jest o czym gadac, czy przypadkiem nie jest zapatrzonym w siebie dupkiem ktory bedzie gadac tylko o sobie na charakter, jego inteligencję, poczucie humoru, potem wygląd
Pierwsza rzeczą na którą zwracam uwagę to ubiór. Jeżeli ma ubranie w różowym kolorze to juz mnie to drażni Potem samo przywitanie i początek rozmowy. Reszta juz jakoś potem sama wyjdzie.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Najpierw zwracam uwagę na ubiór, jeśli to mi nie przypasuje to z resztą będzie trudno , później choć równie ważny jest wygląd i czy nie jest jakąś zapatrzonym w siebie lachonem
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
pewnie z kazda przed spotkaniem robisz wywiad;D 'lubisz rozowy?" hehe i odkreslasz kolejna z listy hehe wiec pewnie nie gustujesz w blondynkach heh [ bez urazy dla blondynek]
Podobają mi się blondynki. Jak blondynka to nie oznacza że mósi biegać w różowym.
malenka007 napisał/a:
pewnie z kazda przed spotkaniem robisz wywiad;D 'lubisz rozowy?" hehe i odkreslasz kolejna z listy
Ta jakbym miał jeszcze w czym przebierać Nie pytam nigdy czy lubi różowy. Jak poznaję dziwczynę to też nie mówię po co ubrałaś różowy sweter, różowy jest zły
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Ta jakbym miał jeszcze w czym przebierać Nie pytam nigdy czy lubi różowy.
przeciez ja sie smieje Rafen hehe:)
RaFeN napisał/a:
Jak blondynka to nie oznacza że mósi biegać w różowym.
no masz raje nie oznacza ze musi lubiec roowy ale ja na nieszczescie znam same blondynki kochajace rozowy ubierajace sie na rozowo od stop do glow doslownie łacznie z róowymi gumkami do wlosow;p
no masz raje nie oznacza ze musi lubiec roowy ale ja na nieszczescie znam same blondynki kochajace rozowy ubierajace sie na rozowo od stop do glow doslownie łacznie z róowymi gumkami do wlosow;p
hehehe muszą fajnie wyglądać.