Jaki był najgorszy film w historii kina, który oglądaliście?
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Najgorszy film, który oglądałam to chyba "Obcy kontra predator". Zupelnie nie zrozumiałam o co w nim chodzi
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
Dlaczego calkiem dobry film co Ci sie w nim tak nie podobalo?
mendii napisał/a:
"Obcy kontra predator"
Fajny film ale smieszny i glupi.
Mi sie nie podobaja prawie wszystkie filmy ze Stalonem i Swancenegerem czy jak sie to pisze.
"Powrót żywych trupów" to jest dopiero popelina takiego syfu dawno nie widzialem ogladalem niedawno Porwrot....... 5 syf ze bania mala.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Wiek: 21 Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 369 Skąd: Łomża / Warszawa
Wysłany: 2006-09-01, 20:51
Ojej pomyliłem sie.. chodziło mi wlasnie o Hostel a nie o Hostage Naprawde chory film.. najgorsze jest to ze pewnie i rzeczywisty.. napewno gdzies znajda sie takie barany ktore za sporą sumke chcieliby dostac takiego kogos i sie nad nim znecac i robic co sie chce. Naprawde bardziej chorego filmu to nie widziałem
Hmmm czy obrzydlliwy oznacza "najgorszy"? Moim zdaniem ten film byl calkiem dobry i nie zasluguje na miano najgorszej produkcji.
"Kostnica" kolejny smieszny glupi horror. Zero realizmu w dodatku wyglada jakby byl robiony jakies 30lat temu. To jest moim zdaniem kolejna najgorsza produkcja. Ogladam duzo filmow ale jakos niemoge sobie przypomniec zbyt wielu.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Hmmm czy obrzydlliwy oznacza "najgorszy"? Moim zdaniem ten film byl calkiem dobry i nie zasluguje na miano najgorszej produkcji.
On był beznadziejny i zbyt odrazający! Mogli z tego komedie zrobić
-------------