Ojejku sexi niunia co Ty piszesz!! Najważniejsze jest wnętrze,to co człowiek kryje w sobie,w środku.Czyli jego dusza i seruszko,ale jesli chodzi o zewnętrzną część ciała to oczka,z nich odczytamy co kryje się w człowieku.Hihihi ja mam naprzykład słodkie sliczne oczka i wszyscy widzą w nich jaka jestem dobra,miła i urocza.Kocham świat i ludzi hihi buziaczki :*:*:*
hmm, ciekawie się tutaj Panie wypowiadają Myślałem że większość tutaj będzie patrzec, na budowe ciała.. mięśnie klatki piersiowej.. A co do dłoni to się nie dziwię i to wcale nie jest dziwne, bo większość Pań zwraca na dłonie :_)
ja ogolnie bardzo zwracam na wyglad, ale najwazniejsze aby mial ladne cialo (szczuply i lekko umiesnione) i ladna pupa to podstawa! no i oczywiscie musi miec ladny usmiech
uwielbiam jak facet ma uroczy uśmiech i takie oczy, że jak spojrze to się rozpływam xD
musi mieć zadbane, delikatne dłonie i czyste paznokcie!:P nie lubie jak facet jest zbyt umięśniony bo jak sie przytulam to tak twardo xD musi mieć maleńki brzuszek, aby było mięciutko!:D i nie lubię jak są zbyt owłosieni:>