Popieram fekala i Gmerasa.
Nie wal w ch... dziewczynko masz pewnie 14 lat i myslisz pewnie ze jestes boginia co jest nieprawda, najpierw pomysl o tym jaka jestes i kto by Ciebie chcial a nie kogo Ty bys chciala.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
pfff, w myślicie ż epo tym co tu napisaliście to ja wpadne w kompleksy albo mi samoocena sie obniży ....... też mi coś
\
To podobnie jak z kobietami lekkich obyczajów nie da sie sprawic aby spodla im samoocena albo zeby wpadly w kompleksy
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Mi sie podoba z aktorów Orlando Bloon,Johny Depp,Channing Tatum,Leonardo DiCarpio i wielu innych, a z wykonawców mi sie podobaja chlopcy z zespołu us5, piosenkarz Jesse MCcartney, i piosenkarz rockowy,i przyjaciel zespołu us5 Roger Moore:)