Ja mam 18 i też siebie nie wyobrazam z dzieckiem:)
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
hhmmm coraz mniej to szokuje...Znam mase dziewczyn które jush mają to za sobą a mają po 14-13 lat...Ze 2 miechy temu robilem dyske dla dzieci w podstawówce noi jedna 6-klasistka podbija do mnie i mówi poważnym głosem : Chodz do kibla....Naprawde tego chciala...Zgieło mnie popatrzalem na nia i tyle...Nie poszlem
Mam siostrę w wieku lat 13 i jakoś nie widze jej z dzieckiem... Ona sama jeszcze jest dzieckiem, kocha się w Billu z Tokio Hotel, bawi się lalkami (oczywiście Ona to Barbie, Ken to ten Bill)... =/ Bleeeeeee... Nie wiem jak takie dzieci mogą tracić dziewictwo i być w ciąży?! =/ To jest paskudne =/
Imię: Piotr
Wysłany: 2006-01-07, 23:08
Niestety one mysla ze sa juz dorosłe ja tez w tym wyku myslałem ze jestem dorosły a teraz cofnąć sie w czas mysle sobie ale ja byłem wtedy głupi teraz patrząc sie na te małolaty myśle podobnie jak Elle,
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
A jak było kiedyś ?:)
Nie było cywilizacji i kobiety w wieku 12 lat zostawały matkami
Tylko potem doszedł rozwój kultury, itp.
Fajnie by było tak już w wieku 13 lat ...
RAFEN DOPIERO TERAZ TO PRZECZYTALEM I....JA MIESZKAM KOLO CIEBIE I MAM SIORKE KTORA MA 13 LAT I TYLKO ONA WOKOL CIEBIE MIESZKA!! nie wiedzialem ze moja siorka jest w ciazy...kurde na serio nie wiedzialem...
Teraz wszystko sie za wczesnie dzieje.. wracamy chyba do czasow kiedy nie bylo tej cywilizacji.. ( fakt faktem jakby tak popatrzec to rzeczywiscie ostatnio sie spotyka sama dzicz..) no a coz.. mlode laski sa glupie ale najbardziej to mi szkoda ich dzieci.. ktore musiay byc wielkimi szczesciarzami zeby miec prawdziwe i szczesliwe dziecinstwo !
( Elle .. teraz wszyscy kochaja sie w Tokio Hotel.. siostra mojej najlepszej fuunfeli ktora tez ma 13 lat natomiast kocha Toma wiec wiesz niedlugo wszystkie 13staki beda mialy kolczyki w brwiach .. nosie i tak dalej )
_________________ ---=== No bo wiesz ze słońce z deszczem wywoluje tęcze ===---
RAFEN DOPIERO TERAZ TO PRZECZYTALEM I....JA MIESZKAM KOLO CIEBIE I MAM SIORKE KTORA MA 13 LAT I TYLKO ONA WOKOL CIEBIE MIESZKA!! nie wiedzialem ze moja siorka jest w ciazy...kurde na serio nie wiedzialem...
Ale z ciebie baran. Chyba wiem że twoja siostra nie ma dziecka. Nie chodziło mi o nią na Reja czy Kasprowicza taka mieszka. I mnie nie wkurwiaj. Pisząc koło mnie to nie musiało mi cholera jasna chyba chodzić o osobe która mieszka pierwszą dom obok. Dla mnei koło mnie to są też najbliższe ulice. I zastanów się następnym razem nim zaczniesz robić ze mnie debila
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"