17? A mi sie wydawało ze masz 13. sory.
Mysle ze 13 jak i 16-17 lat to za mało zeby zostac rodzicem. W koncu samemu jest sie dzieckiem. Ale niestety coraz czesciej sie tak dzieje.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
zawsze tak było tylko ludzie inaczej na to patrzyli
Też prawda ale teraz czasy sie zmieniają. W sumie kiedyś nie było slychać aby takie dziewczynki miały już dzieci.
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
W sumie kiedyś nie było slychać aby takie dziewczynki miały już dzieci.
Dżołk?
Przecież dawno dawno temu dziewczyna 12letnia wychodziła za mąż, a w wieku 14 lat miała już dwójke dzieci
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Nie wiem nie slyszalem a ze dawno dawno temu bylo tak ze 12letnie dziecko mialo dziecko to wiem ale to bylo bardzo dawno. W sumie nigdy sie tym tak nie interesowalem bylem jeszcze dzieckiem i nie obchodzily mnie takie rzeczy. Piszac ze bylem dzieckiem nie uwarzam ze jestem juz dorosly...
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
-------------
Często nie mozesz sie powstrzymac o napisania "hahaha" o!
" Rodzice nie potrafili swojego dziecka dopilnować. ''
rodzice nie maja zbyt wiele do powiedzenia, jezeli dziecko chce sie z kims przespac, to oni niewiele maja do powiedzenia i zwykle dowiaduje sie po fakcie ale wtedy jest juz za pozno...a szkoda bo czasem pogadac o niektorych rzeczach ze starymi, problem w tym ze to nie zawsze mozliwe, a szkoda bo kolezanki nie sa tak dobrze poinformowane i obyte zeby ci powiedziec niektore bardzo istotne rzeczy.
a co do jej wieku, zgadzam sie ze 13-latka jest stanowczo za mloda na stosunki z chlopakami, ja np mam 16 i jestem dalej dziewica, ale z drugiej strony to jej decyzja i troche za pozno na jej zmiane, gorzej jezeli dziewczyna moze miec problemy z psychika...
a slyszeliscie o 13-LATCE KTORA ZNALEZLI NIEPRZYTOMNA W JEDNYM Z WROCLAWSICH KLUBOW A PO PLUKANIU ZOLADKA W JEJ ZOLADKU ZNALEZIONO 1,5 LITRA SPERMY?!! to jest okropne, zwazywszy na fakt, ze jeden mezczyzna podczas orgazmu jest w stanie "wydobyc" z siebie jakas 1/7 szklanki (JEDNA SZKLANKA MA 0,2 LITRA CZYLI ONA MIALA W SOBIE JAKIES 7 SZKLANEK!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Imię: Piotr
Wysłany: 2006-12-24, 22:23
madea napisał/a:
o 13-LATCE KTORA ZNALEZLI NIEPRZYTOMNA W JEDNYM Z WROCLAWSICH KLUBOW A PO PLUKANIU ZOLADKA W JEJ ZOLADKU ZNALEZIONO 1,5 LITRA SPERMY?!!
hmmm słoik 1,5 litrowy był napełniony i ona to musiała na ex wypic bo inaczej to jest nie możliwe taka ilosc ja jeden normalny wytrysk mężczyzny to zawartość 1 dużej stołowej łyżki
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie