Wiek: 98 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 274 Skąd: z InTeRnEtU:P
Wysłany: 2007-01-01, 16:50
madea napisał/a:
WhO Am I ? napisał/a:
m czesciej o tym piszecie to wydaje mi sie to coraz mniej mozliwe;/
ale prawdziwe, i nie mysl ze dziewczyna robila to z wlasnej woli, podali jej jakies narkotyki, przeciez nie zrobilaby tego dobrowolnie...raczej nie.
no nie wiem nie bylbym taki pewien co do dragow , moze chciala zobaczyc jak to jest?
moze byla pijana a moze chciala poprostu dogodzic koledze;]
nie wnikam;]
_________________ <><>kiedyś uczyłem się chodzić...
teraz uczę się latać!<><>
m czesciej o tym piszecie to wydaje mi sie to coraz mniej mozliwe;/
ale prawdziwe, i nie mysl ze dziewczyna robila to z wlasnej woli, podali jej jakies narkotyki, przeciez nie zrobilaby tego dobrowolnie...raczej nie.
no nie wiem nie bylbym taki pewien co do dragow , moze chciala zobaczyc jak to jest?
moze byla pijana a moze chciala poprostu dogodzic koledze;]
nie wnikam;]
nie wydaje mi sie zeby zrobila to z wlasnej woli, zreszta media ujawnily ze dziewczyna byla pod wplywem narkotykow...
Wysłany: 2007-03-31, 21:44 SEX jest OK byle z zabezpieczeniem ;)
Ja też mając 13 lat straciłam dziewictwo i może trochę gupi, ale nie żałuję. Po 1 nie ważne ile dziewczyna ma na prawdę lat, tlyko na ile się czuje, że tak powiem intelektualnie. Niektóre wcześniej dojrzewają, ważne aby się zabezpieczać - tu jej błąd. Niech robią co chcą aby tlyko tego nie żałowały i nie miały dzieci przedwcześnie. A i co do Mariusza, wczęsniej królowe zachodziły w ciąze mając kilkanaście lat, a to już była cywilzacja, Skoro kumuś sex sprawia przyjemność - niech się pieprzy! sex górą jedynie z zabezpieczeniem! A i jeszcze kwestia czy dziewczyna robi to ze swoim chłopkiem i czy z jakimś zbokiem napalonym. Bo jesli nie są ze sobą to obydwoje się kurwami!
usunołem Ci scrolla z postu
_________________ mam "żelawi wi" i się nie boję
Ostatnio zmieniony przez Gmeras 2007-04-01, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
Imię: marci
Wysłany: 2008-01-10, 22:04
ja mam 18 i jeszcze jestem prawiczkiem moglem sobie bzykna pare kolezanek mlodszych le nie chcialem miec prokuratora na glowie bo byly akurat napite wiec odpuscilem sobie a teraz czekam na ta jedyna hahha a