PORTAL
                                   FORUM
                                DOWNLOAD
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    GRUPY

Forum ogólnotematyczne gniewni.org

forum dla ludzi z charakterem

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj • Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Nieodwzajemnione uczucie
Autor Wiadomość

jonah 
.

Wysłany: 2008-01-27, 13:34   Nieodwzajemnione uczucie

Jest jedna dziewczyna, którą szczerze kocham. Bardzo mi na niej zależy i jest dla mnie wyjątkowa. Gdy wyznałem jej swoje uczucia, ona je odrzuciła. Powiedziała, że jest mi w stanie podarować tylko sympatię. Ona uważa, że jeżeli nie poczuje tego czegoś na początku, to już nigdy tego nie poczuje. Chciałbym żeby dała mi szansę a nie odrzuciła mnie na samym początku, abyśmy mogli lepiej się poznać i spędzić ze sobą więcej czasu, abym mógł pokazać jaki jestem naprawdę. Nie mogę przestać o niej myśleć, dzięki niej moje życie stało się lepsze.
Ale z drugiej strony nie chciałbym żeby była ze mną, nie z miłości, tylko dlatego że ja chcę i coś do niej czuję, nie czułbym się z tym za dobrze. Wiem że to jej wybór i może go zmienić ale nie musi. Najbardziej chcę teraz tego, aby była szczęśliwa, a jeżeli nie będzie mogła mieć tego szczęścia przy mnie, pragnę aby je znalazła. Nikt nie może odebrać mi marzeń, a moje serce będzie zawsze należało tylko do niej.

Jeśli ktoś może mi pomóc to niech pisze. Będę wdzięczny za wszystkie rady.

Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9

PaulPL 
.

Wysłany: 2008-02-13, 22:24   

Głupia sprawa :/ Ale przecież miłość nie zawsze od początku jest miłością :) Czasami, a nawet bardzo często jest to ewolucja przyjaźni...Nie wiem czy jakakolwiek rada może Ci tutaj pomóc...spróbuj na początek zdobyć jej zaufanie i przyjaźń...być może po bliższym poznaniu okaże się, że jednak jest szansa na coś więcej? Rada ode mnie: walcz o przyjaźń. ;)

Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   90%   10/11

klown szyderca 
.
PrawieJakJohnnyDeep

Wysłany: 2008-03-23, 19:14   

Aaaaj PaulPL ma racje. Miłość przeważnie ewoluuje z przyjaźni ;) wiem to z własnego doświadczenia ;) . Przyjaciele ponad dwa lata, a teraz? Zakochani ;) . Więc spróbuj tak.
Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!

Poziom: 36 HP   18%   676/3758
   MP   58%   1054/1794
   EXP   47%   65/138
Odpowiedz do tematu