Imię: Piotr
Wysłany: 2005-03-15, 19:33
Pozdrawiam wzajemie :*
Więc tak
Wampirzyca zawsze skracam sobie na Wampirek( nie wiem czemu sobie tak ładnie złagadzam to miło brzmi co nie a za ten usmiech koło nicka mnasz u mnie 9ptk
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
Wysłany: 2005-03-16, 14:09
Gmeras - znowu Twoj nick ...a wiec łądny i kontrastuje z młodością jaką widać na avatorku. Gmeras kojarzy mi sie ze staruszkiem który gmera sobie w nosie i jeszcze coś tam mówi. 7
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
Dobra koneic off topicowania A więc Zuber...hmm kojarzy mi się z Żubrem :wink:ale fajna ksywka,chociaż lepiej wymawia sie Żuber niż Zuber Daje 9 pkt i pozdrawiam:)
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...
Wampirka 10 za co?Za to że jest zemna ze mi pomaga nie tylko na forum równiez na gg, jak mam problem to moge pogadac przemiła osóbka z Ciebie DZIEKUJE:)
Gmerasek moje sloneczko:* 8 za poczucie humorku,sympatyczność i....:)
maruska - hm.. no nie zbyt orginalne nic ciekawego o tobie to nie mówi, według mnie ksywka powinna być opisem osoby składającym się z jednego wyrazu. no ale masz 4
O.k koniec off topu a więc Świru-ksywka kojarzy mi sie po prostu z kimś totalnie zakręconym.Daje jej 8/10 ale że Świru to fajny gość dodaje jeden więc 9/10
_________________ posłuchaj mnie duszą, a usłyszysz dużo wiecej...