Wysłany: 2006-10-10, 18:47
Dzisiaj cała klasa dostała naganne przez przez dwóch uczniów, bo sie zaczęli bić na całej przerwie, a my nic nie powiedzieliśmy dostaliśmy tylko, za to, że nie powiedzieliśmy nauczycielce żadnej boże co za głupia baba ! Przez nią cała klasa dostała naganne
Dziwne Ocenie z zachowania powinna podlegać całoroczna postawa ucznia, a nie jeden 'wybryk'. Radze udać się do wychowawczyni i nakreslić calą sytuacje
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Kolezanka chyba nie mowi tutaj o naganie, jako uwadze, ale o zachowaniu nagannym Konsekwencji tego nie znam
_________________ "W głębi duszy wiemy przecież, że nasze życie to tylko seria uderzeń serca, z których każde może być ostatnim. Nie istnieje ani sprawiedliwość, ani logiczny i zrozumiały plan. Jest to tylko odroczenie wyroku na kolejny dzień."
-------------
LIFE IS A BITCH AND I AM HER PIMP! ]
Nie no bez przesady za coś takiego. Wiem że w liceum jak się miało 2 nagany to się wylatywało(co prawda cięzko bylo je zdobyć) A w gimnazjum to chyba obniża zachowanie o jeden stopień.
_________________ "Jednym daje złagodzić ból wódki szklanka, innym strzykawka, albo sznurek i klamka, ale to jest zbyt proste to jest tchórzostwem"
Imię: Jakub
Wysłany: 2007-03-17, 21:31
Ja się ucze dla siebie i moje oceny rzadko wybiegają po za magiczną ocenę dop. No jedynie z chemii ale to wynik uważa na lekcjach. Zdam ale średnią niewiele powyżej 2.0 będę miał