Imię: Piotr
Wysłany: 2005-10-06, 13:38
A ty rafał kiedy i kogo pchałeś ze z sensu twojej wypowiedzi wynosze juz wnioski czy to była Anna Rączkowska
Ja się tam tego akuratnie niewstydze bo wiem ze przyjdzie pora
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
nie ma sie czego wstydzic w pewnych kręgach jest to nawet bardzo modne i wiekszosci chloopakom mponuje ze dziewczyna jest dziwica:) ja osobiscie nie chciala bym miec chlopaka prawiczka pozniewaz ja nie jestem dziwica i dziwnie bym sie cfzula i on napewno tez wiedzac ze ja mogla bym miec jakies porownanie, natomiast gdybym byla dziewica a moj chlopak prawiczkiem to nic mi to nie przeszkadzalo by:)
Wysłany: 2005-10-07, 17:40
Cytat:
ja nie jestem dziwica i dziwnie bym sie cfzula i on napewno tez wiedzac ze ja mogla bym miec jakies porownanie
no ale ten sex z prawiczkiem może być lepszy i jak masz wielu partnerów to siłą rzeczy to porownujesz i niezależy to od dziewictwa chłopaka i jeszcze jedno ... sex czyli kochanie sie czyli miłośc -> czy to sie porównuje ?!
_________________ !! otarod Kiedy się siega po gwiazdy upadek jest bolesny......
hym hym hym.. facet lubi jak dziewczyna jest dziewica i on jest jej pierwszym chlopakiem ( tak slyszalam bo facetem oczywiscie nie jestem ).. w kregu kobiet nie jest to tak bardzo zauwazalne ( tak mi sie wydaje choc kobieta jestem ) istnieje przeswiadczenie ze lepiej gdy facet jest doswiadczony sądze ze nie ma róznicy.. ===> facet to facet kobieta to kobieta.. nie to jest przeciez najwazniejsze
_________________ ---=== No bo wiesz ze słońce z deszczem wywoluje tęcze ===---
Imię: Piotr
Wysłany: 2005-10-20, 19:04
A najlepiej ze wiekszość deziewczyn co stracily swoją cnotke w wieku 16 lat niepamietają tego dnia a to powinien byc przeciez jeden z najprzyjemniejszych dni
_________________ Czasem też tak się zdarzy
Choć nie mieści się w głowie
Gdy Diabeł piwa naważy
Pić je będą Aniołowie
Lady_mocca zgadzam się z Tobą jak najbardziej,mimo tego są jeszcze takie które się szanują trzeba tylko bardzo dobrze szukać a napewno się nie pożałuje
jak dla mnie to ani wstyd, ani powod do dumy.
a to z jakich pobudek ktos traci dziewictwo to sprawa indywidualna, najwazniejsze by tego potem nie zalowac