Wysłany: 2006-10-25, 21:10 Prezent dla chłopaka...
mój chłopak nie długo ma urodziny i nie mam pomysłu na prezent, tzn chodzi mi o coś oryginalnego, to nie powinno byc cos drogiego, poniewaz to bedzie jako dodatek do głownego prezentu. prosze o pomoc mam nadzije ze panowie mi pomoga
mnie by sie ten prezent nie spodobał wolał bym mojej partnerki stringi z autografem
Mnie też by sie to niespodobało bo niewidze w tym nic fajnego. Co innego dostac stringi swojej dziewczyny .
Kup flache i gumki, moga sie przydac po wypiciu flaszki
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Wiek: 98 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 274 Skąd: z InTeRnEtU:P
Wysłany: 2006-12-28, 11:50
a ja tam wolałbym spedzic ten dzien z nia sam na sam:D
wystarczyl mi by fakt ze pamietala i jest ze mna;)
a prezent to tylko taki dodatek;)
moje zdanie;
_________________ <><>kiedyś uczyłem się chodzić...
teraz uczę się latać!<><>
Wiek: 98 Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 274 Skąd: z InTeRnEtU:P
Wysłany: 2006-12-28, 12:38
thx:*
wiem ze kazdy lubi otrzymywac prezenty , ale naprawde wydaje mi sie ze prezent to tylko pusty dodatek ktory za miesiac czy kilka lat zocimy w kat i zapomnimy o nim ....
a dotrzymanie towarzystwa przez bardzo bliska nam osobe , fakt iz pamietala , ze chce spedzic ten dla nas wazny dzien razem z nami to juz czyni prezent ktorego nie kupi sie za zadne pieniadze;) pozdrawiam
_________________ <><>kiedyś uczyłem się chodzić...
teraz uczę się latać!<><>
ja też lubie otrzymywać prezenty, ale bardziej lubie je dawać i patrzeć jak ktoś sie cieszy ale to już OT
cenniejsze sa chwile niż przedmioty, taki paradoks, ale jakże prawdziwy xD