Witam wszystkich których jeszcze nie powitałem to będzie jakieś 10stron . Ale WITAM!!
_________________ Jedyne w byciu pałą to wytrwałość, jedyne co robi konsekwentnie zostanie pałą choć mu pała mieknie. Ty zobacz kto Ci poda ręke? Może poda pałe?, obojętne, a takie słowa jak "siema", "dozoba" ich niema pało idź sie pałować!!
Witajcie.
Jestem tu nowa. Od razu zaznaczę, że jestem dziewczyną, a nie- jakby można było wywnioskować po nicku- chłopakiem. Mam na imię Jagoda, mam 15 lat. Interesuję się ogólnie rzecz biorąc sportem. Trenuję siatkówkę w MKS Polonii Świdnica- pierwszy klub D. Świeniewicz . Chociaż wątpię, żebym poszła kiedykolwiek w jej ślady. Od oceniania mojej postawy są inni, nie potrafię sama o sobie mówić. To chyba tyle co do informacji ogólnych. A więc witam Was wszystkich gorąco. Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze żyć na tym forum razem .
No więc Tak Witam ;D
I tez jestem nowa mam nadzieje, że tutaj zostane bo szczerze mówiąc to ciężko mi sie przyzwyczaić do jakiegoś nowego forum jak jest juz tyle tematów ^^ najlepiej być od poczatku xD
Hej! Witam wszystkich - jestem nowa , mam nadzieję, że ze mną jakoś wytrzymacie, liczę na wyrozumiałość:). Tak w ogóle to forum bardzo mi sie podoba, i chyba będe tu często wpadać
Joł. Jestem nowy tutaj. Znalazłem forum przypadkiem i mnie zainteresowało.
Myślę, że zostane tu z wami. I mam nadzieje że mnie zaakceptujecie. Pozdrawiam.